Σάλος σε σχολείο! Καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε στοματικό σε μαθητή της!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σάλος σε σχολείο! Καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε στοματικό σε μαθητή της!

Σάλος επικρατεί σε σχολείο του Τέξας με την καθηγήτρια η οποία συνελήφθη γιατί έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της μέσα σε σχολική αίθουσα τον περασμένο Οκτώβριο.

Η 36χρονη Ράντι Τσαβερία εργαζόταν στο λύκειο Round Rock και κατηγορείται ότι είχε αρκετές σεξουαλικές διεργασίες με τον μαθητή της κατά τη διάρκεια του φετινού εξαμήνου.

Η ίδια είχε φρονντίσει να πάρει άδεια πριν να έρθουν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες σε βάρος της. Η 36χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη μετά την εγγύηση που κατέβαλε.

Σοκ: Καθηγήτρια είχε σ3ξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικες μαθήτριές της!

Στην ομιλία της κατά την απονομή του βραβείου, τον περασμένο Μάιο, η Τσαβερία είχε αναφέρει ότι «ο πιο σημαντικός ρόλος ενός εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει τις έπομενες γενιές ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας. Πέρα από κάθε βιογραφικό, εγώ εκπαιδεύω τους μαθητές μου και ελπίζω ότι, όταν θα φεύγουν από την αίθουσα του σχολείου, θα σκέφτονται τρόπους για να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία».

Σάλος με καθηγήτρια σε σχολείο! Έριξε μπουνιές σε μαθήτρια της γιατί...

Σάλος επικρατεί με καθηγήτρια στις ΗΠΑ. Βγήκε εκτός αυτού την ώρα του μαθήματος με αποτέλεσμα να ρίξει μπουνιές σε μαθήτρια της. Το γιατί δεν έχει γίνει γνωστό.

Σε ένα λύκειο του Μέριλαντ, στη Βιρτζίνια η καθηγήτρια επιτέθηκε σε 17χρονη μαθήτρια με μπουνιές αλλά και τραβώντας τα μαλλιά της.

Την χτυπούσε με μανία, ενώ από το ξύλο δεν άντεξε άλλο, δεν είχε δυνάμεις και κατάφερε να την ρίξει χτυπώντας την στο πάτωμα.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οπού μετά από κάποια λεπτά επεμβαίνουν και χωρίζουν τις δύο γυναίκες με την καθηγήτρια στην συνέχεια να συλλαμβάνεται.

Είδηση σοκ: Αυτή είναι η καθηγήτρια που έκανε σ3ξ με μαθητή της!

καθηγήτρια

σχολείο