Τραγωδία! Λεωφορείο έπεσε σε ποταμό και υπάρχουν τουλάχιστον 19 νεκροί!

Όλες οι πληροφορίες!

Τραγωδία! Λεωφορείο έπεσε σε ποταμό και υπάρχουν τουλάχιστον 19 νεκροί!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα με ένα λεωφορείο που έπεσε σε ποταμό και υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 19 νεκροί!

Δεκαεννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη από την πορεία του πάνω σε μια γέφυρα στη ρωσική άπω ανατολή και έπεσε σε ποταμό, δήλωσε η τοπική κυβέρνηση.

«Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 21 φέρουν σοβαρά τραύματα», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η κυβέρνηση της επαρχίας Ζαμπαϊκάλσκ.

Σοκ! Λεωφορείο με παιδιά τυλίχθηκε στις φλόγες!

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας ανέφερε σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του ότι το λεωφορείο, που είχε ξεκινήσει από την πόλη Σρέτενσκ και κατευθυνόταν στην πόλη Τσίτα, 6.320 χλμ. ανατολικά της Μόσχας, έπεσε από τη γέφυρα στον ποταμό Κουένγκα γύρω στις 09:38 ώρα Μόσχας (08:38 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, περίπου 43 επιβάτες και ένας οδηγός επέβαιναν στο λεωφορείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 ότι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Οι επιδόσεις της Ρωσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας είναι από τις πιο χαμηλές στον κόσμο. Σύμφωνα με την τροχαία της χώρας, 18.214 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα πέρυσι. Ο αριθμός αυτός υπερβαίνει εκείνον των 15.000 Σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν συνολικά κατά τον σοβιετικό πόλεμο στο Αφγανιστάν (1979-1989).

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο! Νεκροί 2 μαθητές!

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε με σχολικό λεωφορείο και μέχρι τώρα υπάρχουν 2 μαθητές νεκροί!

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στα νότια του Μπουένος Άιρες.

«Έχουμε δύο παιδιά νεκρά, ηλικίας 11 και 12 ετών και πολλούς τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής», ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, τοπική ώρα, σε μια στροφή του δρόμου, έξω από την κοινότητα Λεσάμα που απέχει 160 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.
Τα 43 παιδιά, ηλικίας 11-13 ετών, συνοδευόμενα από δέκα ενήλικες (οι δύο ήταν οδηγοί του λεωφορείου) πήγαιναν εκδρομή. Είχαν αναχωρήσει από την πόλη Μπεναβίδες, στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, με προορισμό το θέρετρο Μαρ δελ Τούγιου, στα νότια της πρωτεύουσας, για να επισκεφθούν ένα ενυδρείο. Τροχαίο στη Λαμία: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της μητέρας!

«Ο οδηγός είπε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Ντιέγκο Εσκόδα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio La Red. Όπως είπε, η ορατότητα ήταν καλή και στον δρόμο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός ήταν αρνητικό.

Πηγή: iefimerida.gr