Κώστας Πάσσαρης: Αρχίζει η δίκη χωρίς την παρουσία του! Ποια τα αιτήματά του;

Τι ζήτησε ο διαβόητος κακοποιός;

Κώστας Πάσσαρης: Αρχίζει η δίκη χωρίς την παρουσία του! Ποια τα αιτήματά του;

Αρχίζει η δίκη του κακοποιού Κώστα Πάσσαρη, χωρίς την παρουσία του! Τι ζητάει, ποια τα αιτήματά του;

Άδειο θα είναι σήμερα (2/12) Δευτέρα το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Πάσσαρη.

Ο διαβόητος κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται για 4 ανθρωποκτονίες δεν θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αφού ο εισαγγελέας Εφετών είπε «όχι» στο αίτημα του να μεταχθεί στη χώρα μας για να παραστεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Άλλωστε η κλήση για το δικαστήριο ήρθε στον συνήγορο του, ως αντίκλητο.

Ωστόσο, ο 45χρονος ισοβίτης, επιμένει στο αίτημά του να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιαστεί ενώπιον των φυσικών του δικαστών, κατηγορούμενος για τις δολοφονίες των δύο αστυνομικών (Δρακόπουλος, Αλεβιζόπουλος) το 2001, στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, από όπου απέδρασε.

Στη συνέχεια βρέθηκε στη Ρουμανία, όπου και εκεί όμως διέπραξε δύο ανθρωποκτονίες, για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια. Την ποινή του ωστόσο την έχει σχεδόν εκτίσει, αφού το καλοκαίρι του νέου χρόνου αποφυλακίζεται, με τις ρουμανικές αρχές να ζητούν τη γνωμοδότηση της Ελλάδας για τη μεταγωγή του στην Ελλάδα και την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του στη χώρα μας.

Ο 45χρονος δηλώνει έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, δηλώνοντας μετανιωμένος και κοντά στον Θεό.

Κώστας Πάσσαρης: «Θα ξανακάνει και άλλα σε άλλους» - Ξεσπά ο αδερφός του αστυνομικού που σκότωσε!

Κωνσταντίνος Πάσσαρης: Η απόφαση του δικαστηρίου για τα εγκλήματα του!

Ποια είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τα εγκλήματα που έκανε ο Κώστας Πάσσαρης;

«Αποδεικνύεται πως ο κατηγορούμενος λειτούργησε ψυχρά, νηφάλια με ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι στα θύματά του, με εμφανή έλλειψη ηθικών αναστολών και περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής. Να κηρυχθεί ένοχος όπως κατηγορείται..».

Αυτό είναι το «δια ταύτα» της πρότασης που έκανε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη του Κώστα Πάσσαρη η εισαγγελέας της έδρας, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου για σωρεία ανθρωποκτονιών, απόπειρων ανθρωποκτονιών και ληστειών που φέρεται να διέπραξε το 2001, ανάμεσά τους και η αιματηρή απόδρασή του από το νοσοκομείο Γεννηματάς.


Παράλληλα, η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα του κατηγορουμένου για αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν αρκεί η καλή διαγωγή στη φυλακή. Δεν είναι μεταμέλεια οι εκθέσεις ζωγραφικής. Απαιτείται θετική δράση και ο κατηγορούμενος δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο για την υπόθεση, όπως πού βρήκε το πιστόλι με τη βοήθεια του οποίου απέδρασε».

Για αδίστακτο εγκληματία ο οποίος σήμερα προσποιείται τη μετάνοιά του, έκανε λόγο η πολιτική αγωγή παρομοιάζοντας μάλιστα τον Πάσσαρη με τον «Ορέστη» της Κύπρου. «Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Κύπριος τα έβαζε σε βαλίτσες, ενώ ο Πάσσαρης τα άφηνε στο δρόμο ελεύθερα», επισημάνθηκε από την πλευρά της πολιτικής αγωγής.

«Μετά από 18 χρόνια, τι μας εμποδίζει να πιστέψουμε ότι ο Πάσσαρης είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος;», τόνισε από την πλευρά της η υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Παράλληλα, επισήμανε πως ο Πάσσαρης αποδέχεται τις πέντε ανθρωποκτονίες που του έχουν αποδοθεί, εκτός εκείνης του υπαλλήλου κατά τη διάρκεια ληστείας πρακτορείου ΔΕΗ στο Περιστέρι με λεία 3 εκατ. δρχ.

Ο Κώστας Πάσσαρης κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας για εγκλήματα που διέπραξε εκεί.

Η δίκη συνεχίζεται.

Κώστας Πάσσαρης: Θα πάθετε σοκ με το πώς είναι σήμερα! Εντελώς αγνώριστος!

Ο Κώστας Πάσσαρης βρίσκεται σε φυλακές της υψίστης ασφαλείας στη Ρουμανία και θα πάθετε σοκ αν δείτε το πόσο έχει αλλάξει εμφανισιακά!

Καμία σχέση με το πρόσωπο που γνωρίζαμε!

Ο Κώστας Πάσσαρης απασχόλησε έντονα την ελληνική κοινή γνώμη το 2001, όταν μετά σκότωσε δύο αστυνομικούς και τραυμάτισε σοβαρά έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σήμερα είναι φυλακισμένος στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και όλοι έπαθαν σοκ με την εμφάνισή του, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Κώστας Πάσσαρης: Ο διαβόητος κακοποιός σπάει την σιωπή του! Η συνέντευξη γροθιά στο στομάχι!

Ο διαβόητος κακοποιός, πάντως, δήλωσε: «Κανείς δεν γεννιέται άγιος, ούτε και δολοφόνος. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αγριεμένο. Μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα και σε δικούς μου ανθρώπους. Ωστόσο, έχουν δίκιο σε αυτά που έλεγαν εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει ανθρώπινες αξίες, ενώ έβλεπα γύρω μου δικούς μου ανθρώπους να πεθάνουν. Ήμουν σε μία άλλη κατάσταση. Κανείς όμως δεν γεννιέται δολοφόνος, ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος».

Κώστας Πάσσαρης: Θα πάθετε σοκ με το πώς είναι σήμερα! Εντελώς αγνώριστος!Κώστας Πάσσαρης: Θα πάθετε σοκ με το πώς είναι σήμερα! Εντελώς αγνώριστος!