Τραγωδία στη Γαλλία: Σοβαρή πτώση ελικοπτέρου! 3 οι νεκροί!

Τι συνέβη;

Τραγωδία στη Γαλλία: Σοβαρή πτώση ελικοπτέρου! 3 οι νεκροί!

Τραγωδία επικρατεί στη Γαλλία με την είδηση σοβαρής πτώσης ελικοπτέρου! 3 οι νεκροί! Διασώστες επιχείρησαν να φθάσουν στο σημείο, όμως δεν τα κατάφεραν!

Οι τρεις άτυχοι διασώστες επιχειρούσαν σε περιοχές που είχαν πλημμυρήσει!

Ασύλληπτη τραγωδία: Καταδίωξη κακοποιών σε πάρτι 5000 ατόμων! 9 οι νεκροί!

Το ακριβότερο τίμημα πλήρωσαν τρεις διασώστες στη Γαλλία, οι οποίοι σκοτώθηκαν μετά την πτώση του ελικοπτέρου που τους μετέφερε, κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης στις πλημμύρες που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Μασσαλίας.

Το ελικόπτερο τύπου EC145 χάθηκε από το ραντάρ στην περιοχή Var, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι τρεις άτυχοι διασώστες εντοπίστηκαν νεκροί στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) κοντά στη μικρή πόλη Rove. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών.


Η απώλεια των τριών διασωστών συνέβη λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο 13 Γάλλων στρατιωτών στο Μάλι, από επίθεση που δέχτηκαν.

Τα καιρικά φαινόμενα στην ανατολική Γαλλία είναι ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες 48 ώρες, καθώς δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη γαλλική Ριβιέρα, όπου πριν μία εβδομάδα χάθηκαν άλλοι έξι άνθρωποι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Ο ένας παρασύρθηκε με το όχημα του, ένα 4Χ4 και βρέθηκε σε απόσταση 300 μέτρων και ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός στον στάβλο του, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε μία προσπάθεια να σώσει τα ζώα του από τις πλημμύρες.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δυο παιδιά, μετά από ομηρία! Τι συνέβη;

Μεγάλη τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως υπήρξαν τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δυο παιδιά, μετά από ομηρία! Τι συνέβη;

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν οι αστυνομικοί!

Το αποτρόπαιο θέαμα τεσσάρων νεκρών ανθρώπων, εκ των οποίων τα δύο παιδιά, αντίκρισαν οι αστυνομικοί στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από υπόθεση ομηρίας που έλαβε χώρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Φρίκη! Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα! Τουλάχιστον 24 νεκροί μέχρι τώρα!

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι, την Κυριακή το πρωί. Κλιμάκια της αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο μικρά παιδιά να είναι πεσμένα κα νεκρά στην αυλή, με σφαίρες από πυροβόλο όπλο.


Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.


Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα κτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr