Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί στο Λονδίνο με έναν έφηβο σοβαρά τραυματισμένο! «Παλεύει» για να κρατηθεί στην ζωή!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί στο Λονδίνο με έναν έφηβο σοβαρά τραυματισμένο! «Παλεύει» για να κρατηθεί στην ζωή!

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο όταν έπεσαν πυροβολισμοί με έναν έφηβο σοβαρά τραυματισμένο! «Παλεύει» για να κρατηθεί στην ζωή!

Ο νεαρός, δέχτηκε πυροβολισμούς στην περιοχή Maida Hill του δυτικού Λονδίνου, με μάρτυρες να τον βλέπουν στο έδαφος αιμόφυρτο και να καλούν την αστυνομία.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βρετανίας, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν ζωντανό.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος ή ποιοι τον πυροβόλησαν και ποια ήταν τα κίνητρά τους, με μάρτυρες να αναφέρουν πως άκουσαν δύο πυροβολισμούς. Προς το παρόν, η αστυνομία αναζητά τους ενόχους και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους του Λονδίνου. Συναγερμός στο Λονδίνο! Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς! Καρέ - καρέ το βίντεο!

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο στην Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Ένα έκτακτο «έσκασε» για την Ορλεάνη όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα έχουν δεχτεί πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς! Καρέ - καρέ το βίντεο!

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ: Πυροβολισμοί με νεκρoύς έναν άνδρα και δύο παιδιά!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, όταν έπεσαν πυροβολισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία με 3 νεκρούς.

Η αστυνομία κάνει λόγο για νεκρούς από τους πυροβολισμούς στην πόλη της Ολλανδίας, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για τον αριθμό των θυμάτων. Τα ολλανδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, από πυροβολισμούς που έπεσαν σε σπίτι.

Νεκροί 1 άνδρας και 2 παιδιά

Σύμφωνα με το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS, στο σπίτι βρέθηκαν τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς, ένας άνδρας και δύο παιδιά. Επίσης, μια τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει κάνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος ή τον αριθμό των δραστών.

Δράμα: Άνδρας καταπλακώθηκε από μαρμάρινο όγκο και πέθανε!

Πηγή: iefimerida.gr