Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στα 34 του!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στα 34 του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού με την είδηση πως αυτός ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο στα 34 του!

Το δυστύχημα οφείλεται στην κακοκαιρία, ενώ μαζί με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονταν και δύο συμπαίκτες του οι οποίοι είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Το περιστατικό αυτό μας θυμίζει και το σοβαρό τροχαίο που είχε Έλληνας ποδοσφαιριστής την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο λόγος για τον 34χρονο, Juan Pablo Vergara, παίκτη της Binational. Η ομάδα του άτυχου Περουβιανού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την οποία έγινε γνωστός ο θάνατός του.

«Η Binational Sports club εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Juan Pablo Vergara. Λυπούμαστε για αυτή την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια».

Νεκρός ποδοσφαιριστής

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Ποια η κατάσταση υγείας του;

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πληροφορίες;

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, την ώρα που κατευθυνόταν στην προπόνηση.

Ο 31χρονος στράικερ δεν τραυματίστηκε, όπως μεταδίδει το Sky Sports. Ωστόσο, δημιουργεί προβληματισμό για το εάν μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Crystal Palace.

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστη ποδοσφαιριστή! Ποια η κατάσταση υγείας του;

Ο Σέρχιο Αγουέρο κατευθυνόταν στο Etihad Campus, στο Μάντσεστερ, όταν το γκρι Range Rover ενεπλάκη σε τροχαίο. Τραγικός θάνατος για ποδοσφαιριστή! Έπεσε από τον 6ο όροφο!

Φωτογραφία από το αυτοκίνητο του Σέρχιο Αγουέρο
Μπορεί ο Σέρχιο Αγουέρο να μην τραυματίστηκε, ωστόσο, το αυτοκίνητό του υπέστη ζημιά στο μπροστινό και δεξί μέρος. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σέρχιο Αγουέρο εμπλέκεται σε τροχαίο. Πριν από δύο χρόνια, είχε σπάσει τα πλευρά του, όταν το ταξί που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε κολόνα.

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστη ποδοσφαιριστή! Ποια η κατάσταση υγείας του;

Πηγή: iefimerida.gr