Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστή τραγουδίστρια!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστή τραγουδίστρια!

Θρήνος προκαλεί η είδηση ότι έφυγε από την ζωή γνωστή τραγουδίστρια!

Η ίδια ήταν τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής, από τις πιο γνωστές φωνές στο Ξηρόμερο, στην Αιτωλοακαρνανία, στην Ήπειρο και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και είχε γεννηθεί το 1943 στη Γουριά Μεσολογγίου.

Ο λόγος για την Μαρίτσα Βαρβάτου και η κηδεία της θα γίνει σήμερα (5/12), στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο νεκροταφείο Αγρινίου.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών τον μουσικό Αποστόλη Βαρβάτο και μπήκε στη δουλειά κοντά στον άνδρα της που έπαιζε κιθάρα και αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του δημοτικού μας τραγουδιού με πολλές επιτυχίες.
Με τον σύζυγο της έζησαν μαζί 60 χρόνια έως στις 26 Ιουλίου 2019, όταν εκείνος έφυγε από την ζωή.

Δούλεψε σε όλα σχεδόν τα κέντρα της Αθήνας που πρόσφεραν δημοτική μουσική και συνεργάστηκε με όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της παραδοσιακής ορχήστρας.

Αυτή η είδηση μας θύμισε πως πριν από ένα μήνα η μουσική βιομηχανία έχασε ακόμη μια γνωστή τραγουδίστρια!

Πηγή: agriniopress.gr

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρή κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή μία κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Η Αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία η οποία ακολούθησε την προηγούμενη απόπειρα που είχε κάνει λίγους μήνες πριν.

Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Ο λόγος για τη σταρ της K-Pop, Goo Hara, η οποία ήταν ένα από τα ονόματα που μεσουρανούσαν στην ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει από περιοδεία που έκανε προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ.

Σήμερα το πρωί, η Goo Hara βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της, ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Αντίστοιχο περιστατικό ωστόσο είχαν βιώσει και τον περασμένο Ιουνίου, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι αναίσθητη μέσα στο σπίτι αλλά η ζωή της σώθηκε τελευταία στιγμή.

πέθανε τραγουδίστρια