Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά για τους δράστες της δολοφονίας

Την πάτησαν με το αμάξι για μια χρυσή αλυσίδα!

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά για τους δράστες της δολοφονίας

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα η ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα με σκοπό να εντοπίσει τους δράστες της τραγωδίας στους Αγίους Θεοδώρους, όπου δολοφονήθηκε μια 77χρονη γυναίκα το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εκεί τους δράστες.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου 7/12, όταν οι αδίστακτοι ληστές, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη γυναίκα μια αλυσίδα αλλά δεν τα κατάφεραν, στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πέρασαν από πάνω της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονίζει ο γιος της 77ρονης

Ο γιος της γυναίκας, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τους δράστες να σέρνουν τη μητέρα του με το αυτοκίνητο, μίλησε στο Star: «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι».

Και συμπληρώνει: «Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν».

Εντωμεταξύ ένα τροχαίο με μηχανή σοκάρε την περιοχή της Πάτρας το Σάββατο.

eleftherostypos.gr

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ραγδαίες οι εξελίξεις της υπόθεσης! Στη "φόρα" στοιχεία για τους δολοφόνους!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης γυναίκα στους Αγίου Θεοδώρους. Βγήκαν πριν από λίγη ώρα στη "φόρα" στοιχεία που "καίνε" τους δολοφόνους που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν στην αυλή με το γιο της και δύο άντρες, οι οποίοι ήταν Ρομά, την πλησίασαν και άρχισαν να της φωνάζουν.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, μία σκληρή ληστεία είχε γίνει και στην Αθήνα, όπου αδίστακτοι ληστές τραυμάτισαν ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου.

Οι άγνωστοι με πολύ γρήγορες κινήσεις άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της η γυναίκα και μπήκαν αμέσως στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο αμέσως μετά πάτησαν την άτυχη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Αρχικά κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο και γι΄αυτό το λόγο γύρισαν πίσω, περνώντας πάνω από το σώμα της 77χρονης η οποία είχε χάσεις τις αισθήσεις της και είχε πέσει λιπόθυμη.

άγιοι θεόδωροι έγκλημα