Συναγερμός! Φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο άφησε πίσω της 43 νεκρούς!

Νεκροί σχεδόν όλοι οι εργάτες!

Συναγερμός! Φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο άφησε πίσω της 43 νεκρούς!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Έχει σημάνει συναγερμός ύστερα από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε γνωστό εργοστάσιο και άφησε πίσω της τουλάχιστον 43 νεκρούς από τους 50 εργάτες που βρίσκονταν στο χώρο!

Στην περιοχή επικρατεί χάος!

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα εργοστάσιο αποσκευών στο Νέο Δελχί της Ινδίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον 43 άτομα να χάσουν τη ζωή του, ακόμη ένα θλιβερό συμβάν μετά την τραγωδία στη Σλοβακία με 5 νεκρούς από έκρηξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους νεκρούς πέθαναν από τις αναθυμιάσεις καθώς κοιμόντουσαν μέσα στο εργοστάσιο.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί μία πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Αξιωματούχοι είπαν ότι στους χώρους του εργοστασίου βρίσκονταν περισσότερα από 50 άτομα όταν εκδηλώθηκε - από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - η φωτιά στις 5 τα ξημερώματα (ώρα Ινδίας).

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες μιλούν για φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα εργαστήρια.

Στην περιοχή επικρατούν εικόνες χάους με συγγενείς και φίλους των ανθρώπων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο να αγωνιούν για την τύχη τους.

Για «εξαιρετικά τραγικό» γεγονός έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναρέντρα Μόντι.

Ασύλληπτη τραγωδία: Φονική πυρκαγιά σε βρεφονηπιακό σταθμό! Νεκρά 5 παιδιά!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν έπειτα από φονική πυρκαγιά σε βρεφονηπιακό σταθμό, "έπεσαν" νεκρά 5 παιδιά. Οι ηλικίες τους κυμαίνονταν από 8 μηνών έως επτά ετών.

Οι πυροσβέστες έφθασαν στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονταν τα παιδιά, 25 λεπτά αφότου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Αντίκρισαν μεγάλες φλόγες να βγαίνουν από όλα τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν παιδιά εγκλωβισμένα στον δεύτερο όροφο.

Η Ελέιν Χάρις, η γυναίκα που είχε ανοίξει τον βρεφονηπιακό σταθμό στο σπίτι της, τραυματίστηκε, ενώ καθοδόν προς το νοσοκομείο είχε τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με τον Σάντον.

Ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων είπε στους New York Times ότι το ένα από τα θύματα ήταν παιδί της Χάρις, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερις αδελφοί και αδελφές. Οι ερευνητές της πυροσβεστικής προσανατολίζονται προς το σενάριο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Φονική πυρκαγιά σε βρεφονηπιακό σταθμό