Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ξέσπασε ο γιος της 77χρονης! «Μη λέτε ότι η μάνα μου....»!

«Όλα αυτά για μια αλυσίδα...»!

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ξέσπασε ο γιος της 77χρονης! «Μη λέτε ότι η μάνα μου....»!

Η τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους συνεχίζεται για την οικογένεια της άτυχης 77χρονης και ο γιος της ξέσπασε! Μεταξύ άλλων είπε: «Μη λέτε ότι η μάνα μου...»!

Το μούδιασμα παραμένει, η θλίψη είναι ανείπωτη και η οργή δεν κρύβεται μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους, που βγήκε έξω από το σπίτι της για να δει τι συμβαίνει και κακοποιοί της επιτέθηκαν επιχειρώντας να κλέψουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της. Στη συνέχεια, την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι και εξοργισμένοι παρακολουθούν τα γεγονότα, ενώ τονίζουν ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή αποτελεί ανησυχητικά συχνό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, ο γιος της άτυχης 77χρονης διαμηνύει ότι η μητέρα του δεν λιποθύμησε, αλλά ότι τη σκότωσαν.

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της έχουν απομείνει δύο κεράκια για να θυμίζουν την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία σκοτώθηκε.

«Ο αδερφός μου ερχόταν κουτρουβάλα με τις πατερίτσες. Δεν περίμεναν να ακούσουν νέα αντρική φωνή. Μη λέτε ότι η μάνα μου λιποθύμησε. Δεν λιποθύμησε. Στάθηκε όρθια μπροστά τους και εκείνος την πήρε πίσω. Την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω. Και όλα αυτά για μια αλυσίδα. Γιατί η κυρα Ρήνη είχε ψυχή και δύναμη. Η μάνα μου δεν αστειευόταν, ήταν δυνατή» λέει στο Open TV ο Αργύρης Τζίβας, ένας από τους γιους της ηλικιωμένης.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το συμβάν: «Οι άγνωστοι δράστες κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους προς Κινέττα και ενώ ο άνδρας της ηλικιωμένης φώναζε "πιάστε τους"».

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά για τους δράστες της δολοφονίας

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα η ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα με σκοπό να εντοπίσει τους δράστες της τραγωδίας στους Αγίους Θεοδώρους, όπου δολοφονήθηκε μια 77χρονη γυναίκα το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εκεί τους δράστες.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου 7/12, όταν οι αδίστακτοι ληστές, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη γυναίκα μια αλυσίδα αλλά δεν τα κατάφεραν, στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πέρασαν από πάνω της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονίζει ο γιος της 77ρονης

Ο γιος της γυναίκας, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τους δράστες να σέρνουν τη μητέρα του με το αυτοκίνητο, μίλησε στο Star: «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι».

Και συμπληρώνει: «Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν».

Εντωμεταξύ ένα τροχαίο με μηχανή σοκάρε την περιοχή της Πάτρας το Σάββατο.

eleftherostypos.gr