Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάνη: Απολογείται ο παππούς της 12χρονης που κατηγορήθηκε για ασέλγεια! Τι συνέβη;

Ο ιερέας είναι προσωρινά κρατούμενος!

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάνη: Απολογείται ο παππούς της 12χρονης που κατηγορήθηκε για ασέλγεια! Τι συνέβη;

Τι συνέβη ακριβώς με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο; Ραγδαίες εξελίξεις επικρατούν στη Μάνη, με την είδηση πως απολογείται ο παππούς της 12χρονης που κατηγορήθηκε για ασέλγεια εις βάρος της!

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεσή του υποστήριξε, ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του προχώρησαν σε κακοποίηση!

Η αποτροπιαστική υπόθεση κακοποίησης στη Μάνη, με θύμα 12χρονη, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί φρίκη.

Μετά τον ιερέα, η ώρα της απολογίας έφτασε και για τον παππού της 12χρονης από τη Μάνη. Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τις δίκες του απαντήσεις για όσα ισχυρίζεται η εγγονή του, ότι δηλαδή ασέλγησε πάνω της όπως και ο ιερέας.


Το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεση του υποστήριξε ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του ασέλγησαν πάνω της. Μάλιστα αποκαλεί τον ιερέα... μπαμπά.

Η 12χρονη αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στη μητέρα της αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ιερέας την απειλούσε για να μην μιλήσει.

Να θυμίσουμε πως ο ιερέας είχε τονίσει πως είναι αθώος σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του, με την φρίκη να συνεχίζετε.


Η μητέρα της επιμένει ότι ο παππούς δεν έχει πειράξει την κόρη της. Παραδέχεται ότι τη χτύπησε μια φορά. «Για όλα φταίει ο ιερέας» είπε με δάκρυα στα μάτια, ενώ θα ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Η ανάκριση για την υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή. Ο ιερέας είναι προσωρινά κρατούμενος και την Τετάρτη θα αποφασισθεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι κι ο παππούς της μικρής.

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση του κοριτσιού βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού αλλά και τη γιαγιά του παιδιού.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη: «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Μάνη! Ο ιερέας που κακοποιούσε τη 12χρονη είχε σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μάνη η εξέλιξη της υπόθεσης του ιερέα που κακοποιούσε τη 12χρονη! Είχε ένα σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα!

Ο αδίστακτος ιερέας που βίαζε τη 12χρονη κόρη της συντρόφου μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις Φυλακες Τριπόλεως ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και στην Αθήνα όπου πέρασε από κανονισμένες εξετάσεις.

Στις Φυλακές Κορυδαλλού, ο ιερέας μπήκε στα ειδικά διαμορφωμένα κελιά που είχαν φτιαχτεί για τους δράστες της 17 Νοέμβρη ενώ συγκεκριμένα, έμεινε στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού. Στις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πάσχει από λοιμώδες νόσημα το οποίο θα μπορούσε να έχει μεταδώσει στη 12χρονη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών, το κοριτσάκι είναι υγιέστατο και δεν έχει μολυνθεί από την ασθένεια του ιερέα.