Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο: Καθυστερήσεις στη γραμμή του μετρό! Τι συνέβη;

Μεγάλη αναστάτωση!

Έκτακτο: Καθυστερήσεις στη γραμμή του μετρό! Τι συνέβη;
Ενημέρωση 09.12.2019 12:09
Follow us on Google News

Έκτακτο ανακοινωθέν "έσκασε" με τις καθυστερήσεις στη γραμμή του μετρό! Τι συνέβη και για ποιο λόγο σταμάτησαν τα δρομολόγια αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας;

Για περισσότερα από 15 λεπτά τα δρομολόγια είχαν σταματήσει και, σύμφωνα με πηγές από την ΣΤΑΣΥ, ξεκίνησαν πριν από λίγο και πάλι κάποια δρομολόγια σε «μονή τροχιά»!

Τεχνικό πρόβλημα στην γραμμή 3 του μετρό, Αγία Μαρίνα - Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο έχει προκαλέσει μεγαλές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.

Αρμόδιοι της ΣΤΑΣΥ εξηγούν πως οι μεγάλες καθυστερήσεις οφείλονται σε πρόβλημα σηματοδότησης στο υπόγειο δίκτυο της «μπλε» γραμμής.

Να θυμίσουμε επίσης, πως πρόσφατα ανακοινώθηκαν όλες οι νέες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο μετρό. Δείτε αναλυτικά τι άλλαξαν, ώστε να μην μπερδευτείτε!

Πηγή: ethnos.gr

Μετρο: Νέες στάσεις εργασίας για Πέμπτη και Παρασκευή! Ποιες ώρες θα είναι κλειστοί οι σταθμοί;

Έρχονται νέες στάσεις εργασίας στο μετρό για την Πέμπτη και την Παρασκευή! Μάθετε ποιες ώρες θα είναι κλειστοί οι σταθμοί!

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έρχονται στο Αττικό Μετρό προς το τέλος της εβδομάδας.

Προσοχή! Αλλάζουν τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού στη γραμμή Κηφισιά- Ειρήνη!

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ανακοίνωσε από την περασμένη εβδομάδα, πως με ευθύνη της διοίκησης των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ), θα κατέβουν σε στάσεις εργασίας την προσεχή Πέμπτη (28/11) και Παρασκευή (29/11).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι του Μετρό ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας, καθώς ζητούν δεδουλευμένα 6 μηνών «τα οποία απορρέουν από την συλλογική τους σύμβαση εργασίας». Τονίζουν μάλιστα πως έχει υπογραφεί η πλήρης εφαρμογή των υποχρεώσεων προς τους υπαλλήλους, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει τα οφειλόμενα.

Ποιες ώρες θα κάνει στάση το μετρό
Οπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη θα γίνουν δύο στάσεις εργασίας. Η πρώτη θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και η δεύτερη από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Οσον αφορά την Παρασκευή, θα γίνει μία 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το πρωί.
Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Έρχονται νέες στάσεις εργασίας!

Έκτακτο «έσκασε» για τα Μέσα. Έρχονται νέες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη εβδομάδα. Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Λειτουργίας του Μετρό (ΣΕΛΜΑ), οι συρμοί του μετρό θα μείνουν ακινητοποιημένοι:

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Μεγάλη προσοχή! Έρχονται αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό!

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 16.00.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επιρρίπτουν τις ευθύνες για την εκ νέου έναρξη των κινητοποιήσεων στη διοίκηση της εταιρίας επισημαίνοντας ότι εδώ και έξι μήνες δεν λαμβάνουν δεδουλευμένες αποδοχές που απορρέουν από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχουν υπογράψει τόσο η τέως όσο και η νυν πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απεργία με ταλαιπωρίες την Παρασκευή! Ποια Μέσα δεν θα λειτουργούν;

Έσκασε τώρα! Απεργία σε ΜΜΜ την Παρασκευή!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

TAGS
Share