Συναγερμός στην Εθνική οδό! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Επικρατεί πανικός!

Συναγερμός στην Εθνική οδό! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συναγερμός έχει σημάνει για ακόμη μία μέρα στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας! Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας το 152ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αρκίτσας.

Πιθανότατα από κάποια βλάβη, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, άρχισε να βγάζει καπνούς από τον χώρο της μηχανής.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες στο Αιγάλεω μετά από εμπρηστική επίθεση.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατέβηκαν και πάρκαραν το όχημα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διερχόμενα οχήματα από Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά. Το αυτοκίνητο, ωστόσο, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σοκ στην Κηφισιά: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Κηφισιά με την είδηση πως αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες! Άμεσες ήταν ωστόσο η επέμβαση της πυροσβεστικής! Τι ακριβώς συνέβη;

Σκέτο θρίλερ το περιστατικό για τον οδηγό του οχήματος!

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην περιοχή της Κηφισιάς επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Σοκ! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 23.15, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε φωτιά στο Ι.Χ.

αυτοκίνητο φωτιά


Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Εθνική όδο! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ένα σκέτο θρίλερ έζησε άτυχος οδηγός στην Εθνική οδό, όταν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν εν κινήσει, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και ενώ βρισκόταν εν κινήσει, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας.

Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, το όχημα άρχισε να βγάζει καπνους, τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, ευτυχώς, οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τις πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσηβσαν αμέσως της φωτιά και άνδρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

αυτοκίνητο κάηκεαυτοκίνητο κάηκε εθνική οδός
Πηγή: trikalavoice.gr