Τροχαίο σοκ στην Συγγρού! Καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση! (Βίντεο)

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Τροχαίο σοκ στην Συγγρού! Καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση! (Βίντεο)

Στην Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ! Ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής έφερε στη δημοσιότητα το ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Σοβαρό τροχαίο τώρα στην Συγγρού! Μηχανή παρέσυρε πεζούς!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Συγγρού. Μηχανή παρέσυρε πεζούς στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή παρέσυρε δύο πεζούς -γιαγιά με εγγόνι- που προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο, στο ύψος της Φραντζή.

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

Στο σημείο βρίσκεται Τροχαία, ενώ έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Ο οδηγός της μηχανής βρίσκεται στο οδόστρωμα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Έκτακτο: Φρικτό τροχαίο στην Συγγρού: Πεζός παρασύρθηκε από ΙΧ! Φωτογραφίες - σοκ

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ όταν επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Συγγρού, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Ο άνδρας πέρασε τη λεωφόρο από σημείο που δεν έχει διάβαση και παρασύρθηκε από το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το τροχαίο έγινε στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς τον Πειραιά, στο ύψος της Δαβάκη.

Ο τραυματίας απομακρύνθηκε από το σημείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η κίνηση των οχημάτων στο σημείο διεξαγόταν με δυσκολία για αρκετή ώρα.