Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη προσοχή! Έρχεται πανελλαδική απεργία αύριο, Τετάρτη!

Σας αφορά!

Μεγάλη προσοχή! Έρχεται πανελλαδική απεργία αύριο, Τετάρτη!
Ενημέρωση 10.12.2019 10:25

Δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς αύριο, Τετάρτη έρχεται πανελλαδική απεργία!

Πανελλαδική απεργία των τραπεζών, αύριο Τετάρτη, λόγω των μαζικών απολύσεων που γίνονται στον κλάδο, με τους εργαζομένους να ζητούν ανάκληση όλων των σχετικών αποφάσεων!

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, η απεργία που είχε πραγματοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες δημιούργησε πολλά προβλήματα!

Πηγή: Athensmagazine.gr

«Έσκασε» νέα 48ωρη απεργία! Μεγάλη προσοχή!

Μόλις «έσκασε» νέα 48ωρη απεργία! Μεγάλη προσοχή γιατί σίγουρα κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν! Διαβάστε αναλυτικά....

Σήμερα ξεκινά η 48ωρη απεργία των εργαζομένων σε ΠΟΕ- ΟΤΑ, όπου εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.


Στην απεργία μετέχουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των δήμων, με το πρόβλημα να είναι ήδη αρκετά μεγάλο στους μεγάλους δήμους της χώρας. Το σαββατοκύριακο η Αθήνα είχε γεμίσει σκουπίδια από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, με τον Δήμο να ζητά από τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια. Το ίδιο κάνουν οι μεγάλοι δήμοι της χώρας και σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα.

Νέα απεργία στην χώρα! Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ;

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και ζήτησε την συνεργασία των δημοτών, ώστε να μην γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα σκουπίδια αυτό το διήμερο.

«Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, κάνουμε ότι μπορούμε για να διαχειριστούμε το πρόβλημα όσο γίνεται καλύτερα. Χρειάζεται η συνεργασία όλων μας για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Ευχαριστώ όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος και βγάζουν σκουπίδια με φειδώ. Για να προστατεύσουμε όλοι τη δημόσια υγεία», ανέφερε στο μήνυμά του.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, αύριο στις 10 το πρωί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα απεργία και στάσεις εργασίας! Ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες!

Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη! Ποιοι κάνουν στάση εργασίας;

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

Share