Ρόδος: Οδηγός τραυμάτισε πεζό και τον εγκατέλειψε- Μάρτυρες είδαν τα στοιχεία του

Ποια η κατάσταση υγείας του

Ρόδος: Οδηγός τραυμάτισε πεζό και τον εγκατέλειψε- Μάρτυρες είδαν τα στοιχεία του

Οδηγός τραυμάτισε πεζό στην Ρόδο και τον εγκατέλειψε. Μάρτυρες είδαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου του οδηγού

Σύμφωνα με την rodiaki, το συμβάν έγινε το απόγευμα, χθες, στις 6, με τον οδηγό να παρασύρει νεαρό, ο οποίος προσπαθούσε να περάσει πεζός στην απέναντι πλευρά του δρόμου, στην περιοχή Αραπάκι. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο οδηγός αφού χτύπησε τον νεαρό, τον εγκατέλειψε και έφυγε, αλλά μάρτυρες του περιστατικού, πρόλαβαν και συγκράτησαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση του οδηγού το βράδυ, με τον τραυματία νεαρός ευτυχώς να μην διατρέχει κίνδυνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι, καθώς τραυματίστηκε σε εκείνο το σημείο.

Εντωμεταξύ μια γέφυρα κατέρρευσε στο νησί από την κακοκαιρία

Σοκ στην Ρόδο! Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε!

Σοκ στην Ρόδο όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε!

Πιο συγκεκριμένα, καρέ - καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες κτηρίων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου, για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που παρέσυρε έναν οδηγό δικύκλου στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου και ο οδηγός του έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης και ο άτυχος δικυκλιστής που έπεσε στο οδόστρωμα τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύεται.

Η Τροχαία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση προσπαθώντας να ταυτοποιήσει τον άγνωστο προς το παρόν οδηγό του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε σκούρο χρώμα και ζητά από όσους είδαν τι συνέβη να επικοινωνήσουν μαζί της για να δώσουν την περιγραφή του.