Τροχαίο σοκ στην Αργολίδα! Μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε σε σιδεριά!

Υπάρχουν τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στην Αργολίδα! Μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε σε σιδεριά!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα στην Αργολίδα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε σε σιδεριά.

Σοβαρό τροχαίο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Ναυπλίου-Μυκηνών, στο ύψος της Αγίας Τριάδας στην Αργολίδα, με έναν τραυματία, ενώ πριν λίγες ώρες σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Καλαμπάκα με ένα σχολικό λεωφορείο.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφοριες το αυτοκίνητο πρώτα προσέκρουσε σε μεταλλική κολόνα και στηθαίο και κατόπιν ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ το όχημα ελέγχεται, καθώς πιθανολογείται πως είναι κλεμμένο.

Κατά την μεταφορά των δυο τραυματιών στο νοσοκομείο, ο ένας, ο πιο βαριά τραυματίας, υπέστη ανακοπή και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ζωή. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Τροχαίο σοκ στη Συγγρού! Έχασε τον έλεγχο έπεσε από τη μηχανή του!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου! Ένας άτυχος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στο δρόμο.

Τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένας μοτοσικλετιστής σημειώθηκε το απόγευμα στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και συγκεκριμένα στο ύψος του Παντείου.

Ακόμη ένα τροχαίο που έγινε με μηχανή, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που έλαβε χώρα χτες στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε.

Στο σημείο έσπευσε έσπευσε ασθενοφόρο καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας.

Την ίδια ώρα, το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου έχει κλείσει.

Για την ώρα, δεν είναι γνωστή η κατάσταση του οδηγού.