Σοκ και δέος στην Καλαμάτα! Έριξε βενζίνη στη σύζυγό του και αυτό που έγινε μετά προκαλεί φρίκη!

Χαροπαλεύει η 39χρονη!

Σοκ και δέος στην Καλαμάτα! Έριξε βενζίνη στη σύζυγό του και αυτό που έγινε μετά προκαλεί φρίκη!

Σοκ και δέος επικρατεί με την είδηση πως άνδρας έριξε βενζίνη στη σύζυγό του στην Καλαμάτα! Δεν θα πιστέψετε αυτό που έγινε μετά! Οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί προκαλούν φρίκη!

Καβγάδισε με τον 45χρονο σύζυγό της, ο οποίος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της, με τον οποίο καβγάδισε έντονα λόγω προσωπικών διαφορών το βράδυ της Τετάρτης και εκείνος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή, αφού πρώτα την περιέλουσε με βενζίνη!

Στην πολυκατοικία επί της οδού Ακρίτα έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες και βρήκαν βαρύτατα τραυματισμένη την άτυχη 39χρονη, ενώ και ο 45χρονος σύζυγός της είχε τραυματιστεί ελαφρά.


Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δίνει μάχη, για να κρατηθεί τη ζωή.

Αντίθετα, στον 45χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μεγάλο σοκ είχε προκαλέσει και η είδηση πως άνδρας σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη! Αποκεφάλισε την σύζυγο του και έκοψε το λαιμό της 5 ετών κόρης του!

Φρίκη! Άντρας αποκεφάλισε την σύζυγο του και έκοψε το λαιμό της 5 ετών κόρης του, στην συνέχεια ο ίδιος αυτοκτόνησε στο διαμέρισμα τους.

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει σημειώθηκε στο το Μανχάταν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η New York Daily News λίγο πριν την προγραμματισμένη ακρόαση σχετικά με το διαζύγιό του, ένας 46χρονος άνδρας, σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του.

Ασύλληπτη τραγωδία στα Καλάβρυτα: "Έφυγε" μετά το θάνατο του γιου του!

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από κλήση γειτόνων και μόλις μπήκαν στο σπίτι ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Είναι ασαφές πόσο διάστημα η οικογένεια ήταν νεκρή προτού εντοπιστούν τα πτώματά τους.