Θρήνος: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Μεγάλη θλίψη!

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Μεγάλος θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Ήταν μόλις 66 ετών, και "έφυγε" από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε, με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ξεκίνησε εργαζόμενος ως «λινοτύπης» για πολλά χρόνια στη ΡΟΔΙΑΚΗ και στα ΝΕΑ της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην τοπική ΕΡΤ, στο ΡΑΔΙΟ ΚΟΣΜΟΣ και τον ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο λόγος για τον Θανάση Απόκοττο. Ο ίδιος προτιμούσε να ζει μια ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει σήμερα στην Κρεμαστή.

πέθανε δημοσιογράφος

Σοκ ωστόσο προκάλεσε και μια ακόμα μεγάλη απώλεια στον χώρο της τηλεόρασης, όταν ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νέα, πως "έφυγε' από τη ζωή γνωστός μεγάλος δημοσιογράφος.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Μεγάλος θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι συντετριμμένοι με τον χαμό του! Έχασε την μάχη με την ζωή το βράδυ της Παρασκευής!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Στέλιο Κρέουζο!

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή διάσημη συγγραφέας!

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΡΙΚ και ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι και η Ένωση Συντακτών Κύπρου σε ανακοινώσεις τους για τον θάνατο του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, εκφράζουν βαθιά θλίψη και εξαίρουν το ήθος και την πραότητα του Κρέουζου.

πέθανε δημοσιογράφος

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος μετά από εγχείρηση!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος μετά από εγχείρηση που έκανε, καθώς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο.

Ο 58χρονος είχε επιπλοκές στην υγεία του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και εκδότη, Δαμιανό Δέλλιο ο οποίος έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στον Δαμιανό Δέλλιο στις 12:00 στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς. Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί Σου».

Θρήνος! Νεκρή Ελληνίδα δημοσιογράφος!

Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος