Θλίψη στο Πήλιο! Νεκρός εργάτης από ατύχημα σε λατομείο!

Ξέσπασε θρήνος!

Θλίψη στο Πήλιο! Νεκρός εργάτης από ατύχημα σε λατομείο!

Θλίψη έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα με την είδηση πως ένας άτυχος εργάτης βρέθηκε νεκρός μετά από ατύχημα που έγινε σε λατομείο στο Πήλιο!

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή στα λατομεία της Μηλίνας, κατά τη διάρκεια εργασιών, ένας 23χρονος αλλοδαπός.

Το δυστύχημα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνούνται από τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο νεαρός άντρας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, η οποία έκοψε επί τόπου το νήμα της ζωής του.

Ακόμα μία θλιβερή είδηση, μετά την αυτοκτονία του άτυχου άνδρα στο Κουκάκι!

Στο σημείο έσπευσε για να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πηγή: e-volos

Θρήνος στην Καρδίτσα! Άνδρας κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σχολείο!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Καρδίτσα με την είδηση πως ένας άτυχος άνδρας κάηκε ζωντανός ύστερα από ισχυρή πυρκαγιά που ξέσπασε σε σχολείο της περιοχής!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο σχολείου, στο Καππαδοκικό Καρδίτσας από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένα άτομο!

Ακόμη μία απώλεια που σημειώνεται από πυρκαγιά, αφού πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του ένας άτυχος άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του στη Μυτιλήνη.

Σύμφωμα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής, το συγκεκριμένο άτομο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και του είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινότητα χώρος σε σχολείο που δεν λειτουργούσε, για να διαμένει.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ήταν μοιραία, καθώς το συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε καμμένο, λίγη ώρα μετά από τους άντρες της πυροσβεστικής.

Το άτομο είναι αγνώστων στοιχείων και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την ταυτότητά του.

Στο σχολείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.