Τροχαίο - σοκ στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής!

Πέθανε ακαριαία!

Τροχαίο - σοκ στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής!

Μεγάλη τραγωδία σήμανε στην Κρήτη, με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής από τροχαίο! Την ώρα που έβγαινε από πάρκινγκ, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του και σκοτώθηκε ακαριαία!

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με θύμα έναν 27χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 3 τα ξημερώματα όταν ο άτυχος 27χρονος έβγαινε, καβάλα στη μοτοσικλέτα του, από ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 27χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.

Άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Πρόσφατα μάλιστα συνέβη ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο στο νησί, όπου ούτε εκεί κατάφερε να σωθεί ο οδηγός.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Συγγρού! Καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση! (Βίντεο)

Στην Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ! Ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής έφερε στη δημοσιότητα το ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr