Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με έκτακτη ανακοίνωση! Μόλις "έσκασε" η μεγάλη αλλαγή στον καιρό!

Προσοχή! Μόλις το ανέβασε!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με έκτακτη ανακοίνωση! Μόλις

Μια μεγάλη αλλαγή στον καιρό βιώνουμε σήμερα και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί τον κόσμο με έκτακτη ανακοίνωση! Μόλις "έσκασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει το κοινό για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και τι καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν στην χώρα μας!

Πριν από λίγα λεπτά έκανε μια έκτακτη ανακοίνωση λέγοντας πως η θερμοκρασίες ανεβαίνουν, δείτε την παρακάτω:

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥ ΜΕΤΕΟ-ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΦΛΩΡΙΝΑ -5.1
ΒΩΒΟΥΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -3
ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ -2.7
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ -2.7
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ -2.6
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 15.6
ΡΟΔΟΣ-ΠΟΛΗ 15.7
ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ 16.1
ΨΑΡΑ 16.1
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 16.8

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μάλιστα, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου είχε αναφέρει ότι...

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Σε 5 μέρες από τώρα ξεκινάνε οι βροχές!"

"Σε 5 μέρες από τώρα ξεκινάνε οι βροχές!" - Ο κορυφαίος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Τι καιρό θα αντιμετωπίσουμε τις ημέρες των εορτών;

Φίλες και φίλοι, καλή εβδομάδα
- Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την περίοδο που διανύουμε στις περισσότερες περιοχές έως και τα τέλη της εβδομάδας αλλά αυτό δεν αφορά όλες τις περιοχές και κυρίως κάποιες... πεδινές και παραθαλάσσιες!!! Μέσα σ' αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη οπου μάλλον η συννεφιά και η σχετική ψύχρα θα είναι κυρίαρχες..
- Η εξέλιξη του καιρού έως και τα Χριστούγεννα πολύ γενικά: Πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους κυρίως την Κυριακη και τη Δευτέρα σε συνδυασμό και με πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων αλλά και σταδιακή βελτίωση από την Τρίτη με μικρά μόνο θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα..

Για το δελτιό καιρού όσον αφορά τις λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ: