Τροχαίο σοκ στην Αμαλιάδα! Μηχανή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Υπάρχουν τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στην Αμαλιάδα! Μηχανή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στην Αμαλιάδα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία μηχανή παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Ένας 52χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη γύρω στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης, στην συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Φραγκαβιλλας στην Αμαλιάδα.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη χώρα, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 52χρονος που οδηγούσε μηχανάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι καθυστέρησε να φτάσει ασθενοφόρο και όταν αυτό συνέβη, έφτασαν τρία.

Το τροχαίο έγινε περίπου 100 μέτρα από το νοσοκομείο της πόλης.


Πηγή: Patrisnews

Τροχαίο - σοκ στον Πειραιά! Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο!

Σήμερα το απόγευμα στην Καλλίπολη Πειραιά συνέβη ένα τροχαίο σοκ όταν έγινε μια μετωπική σύγκρουση μεταξύ μηχαής και ενός αυτοκινήτου!

Σύμφωνα με το Piraeus Press, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, το μηχανάκι κατευθυνόταν επί της λεωφόρου Σαχτούρη όταν ένα ΙΧ αποφασίζει να βγει από την Σπύρου Λάμπρου κάθετα, κλείνοντας το δρόμο στη μηχανή.

Ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η σύγκρουση είναι σφοδρή.

Τροχαίο σημειώθηκε στον Πειραιά και με το δοκιμαστικό δρομολόγιο του τραμ.

Ο οδηγός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου.

Πειραιάς τροχαίο

τροχαίο σοκ Πειραιάς

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Συγγρού! Καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση! (Βίντεο)

Στην Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ! Ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής έφερε στη δημοσιότητα το ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr