Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Άμεση η ειδοποίηση της αστυνομίας!

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί στο Μεσολόγγι, με την είδηση πως άνδρας εντοπίστηκε νεκρός! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι είπε η αστυνομία;

Δεν υπήρχε κάποιος δηλωμένος αγνοούμενος στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες!

Ένας νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι στην Κατοχή Μεσολογγίου το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς. Άμεσα ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που έσπευσαν στο σημείο, ανασύροντας τον άνδρα από το νερό. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου του.


Επιπλέον, δεν βρέθηκε στο σώμα του καμία κάκωση, τα ρούχα του ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έφερε κανένα εμφανές σημάδι ότι μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Αύριο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί, ενώ ήταν κάτοικος εν ζωή Αγρινίου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε κάποιο όχημα στην διώρυγα, πράγμα που υποδηλώνει ότι ο άνδρας ήταν πεζός.


Με βάση τις αναφορές, κανείς από την περιοχή δεν είχε δηλωθεί σαν αγνοούμενος τις προηγούμενες ημέρες.

Μεγάλη τραγωδία επικράτησε τις τελευταίες μέρες και με την δολοφονία γνωστού γιου βουλευτή!

Πηγή: protothema.gr

Θλίψη στο Πήλιο! Νεκρός εργάτης από ατύχημα σε λατομείο!

Θλίψη έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα με την είδηση πως ένας άτυχος εργάτης βρέθηκε νεκρός μετά από ατύχημα που έγινε σε λατομείο στο Πήλιο!

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή στα λατομεία της Μηλίνας, κατά τη διάρκεια εργασιών, ένας 23χρονος αλλοδαπός.

Το δυστύχημα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνούνται από τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο νεαρός άντρας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, η οποία έκοψε επί τόπου το νήμα της ζωής του.

Ακόμα μία θλιβερή είδηση, μετά την αυτοκτονία του άτυχου άνδρα στο Κουκάκι!

Στο σημείο έσπευσε για να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πηγή: e-volos