Σοκ στην Λάρισα: Εργάτης έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους συναδέλφους του

Τι κατέθεσε ο ίδιος

Σοκ στην Λάρισα: Εργάτης έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους συναδέλφους του

Σοκ προκάλεσε στην Λάρισα η είδηση ότι εργάτης έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους συναδέλφους του.

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε ένας νεαρός μετανάστης που εργάζεται στα χωράφια της περιοχής του Αμπελώνα Λάρισας καθώς, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, φέρεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άλλους νεαρούς ομοεθνείς του μαζί με τους οποίους δούλευε!

Ο άτυχος αλλοδαπός κατήγγειλε την φρικτή εμπειρία του στους αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου, στους οποίους κατέθεσε ότι οι φερόμενοι ως δράστες του επιτέθηκαν και τον εξανάγκασαν σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή του. Στη συνέχεια, δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή ώστε να επιβεβαιωθεί αν υπήρξε κακοποίησή του.

Πάντως, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των τριών νεαρής ηλικίας αλλοδαπών οι οποίοι κρατούνται ώσπου να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος, για να συνταχθεί η δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

protothema.gr

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Φρίκη: Βίασαν, σκότωσαν και έκαψαν 27χρονη! Δολοφόνησαν τους δράστες στην αναπαράσταση του εγκλήματος!

Βίασαν, σκότωσαν και έκαψαν 27χρονη άνδρες στην Ινδία και επικρατεί φρίκη. Τους δράστες τους δολοφόνησαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος.

Η αστυνομία της Ινδίας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις άνδρες σήμερα οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ.

«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», επεσήμαινε ο Ν. Πράκας Ρέντι αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ.

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε. Οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 27χρονης κτηνιάτρου, το πτώμα της οποίας έκαψαν.

Πηγή: iefimerida.gr