Χαμός στο Μαρούσι: Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν την έπαυλη Κουβέλου

Επεισόδια και χημικά στην κεντρική αγορά.

Χαμός στο Μαρούσι: Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν την έπαυλη Κουβέλου

Έκτακτη είδηση με αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν την έπαυλη Κουβέλου στο Μαρούσι.

Στην επανακατάληψη της έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι προχώρησαν το πρωί της Κυριακής αντιεξουσιαστές σύμφωνα με ανακοίνωση τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κτίριο είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις την περασμένη Τρίτη ενώ φαίνεται πως η προαναφερθείσα κατάληψη ήταν «στέκι» των δύο αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για μπαράζ επιθέσεων κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να πετάνε τραπέζια και καθίσματα, έριξαν μολότοφ και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, ενώ έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ των καταλήψεων. Οι αστυνομικοί απάντησαν στα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα.

Αθήνας βρίσκεται και πάλι σε μεγάλη ένταση λίγο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη!

elefterostypos.gr και iefimerida.gr

Χάος στο Κουκάκι! Επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς! Οι εικόνες σοκάρουν!

Κανονικό χάος επικρατεί στο Κουκάκι μετά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την εκκένωση σε κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη! Όπως αποκαλύπτουν οι σοκαριστικές φωτογραφίες οι αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες και "σκόρπισαν" τον πανικό.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία οι καταληψίες πέταξαν κατά των αστυνομικών καρέκλες, μπογιές, πυροσβεστήρες, διάφορα έπιπλα, ξύλα και πέτρες!

Όσον αφορά τις… παγίδες των καταληψιών, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο κτίριο δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς εντόπισαν παγίδες με καρφιά και βίδες, προφανώς σε μια προσπάθεια των καταληψιών να αποτρέψουν την εκκένωση της κατάληψης.

Κουκάκι επίθεση Κουκάκι πέτρες Κουκάκι αστυνομικοί

Εκσφενδόνιζαν ξύλα, καρέκλες και… πυροσβεστήρες

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο υπό κατάληψη κτίριο της Ματρόζου δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους καταληψίες του κτιρίου, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πέτρες, ξύλα, καρέκλες, πυροσβεστήρες, μεταλλικά κ.α. αντικείμενα.