Βίντεο σοκ! Αστυνομικοί καταβρέχουν άτομο με αναπηρία!

Εικόνες ντροπής!

Βίντεο σοκ! Αστυνομικοί καταβρέχουν άτομο με αναπηρία!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα στο οποίο φαίνονται αστυνομικοί να καταβρέχουν ένα άτομο με αναπηρία έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας.

Ανακοίνωση σχετικά με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας να βρέχουν μια γυναίκα με μάνικα, εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο μία χορεύτρια πυροβολούνταν στο κεφάλι επειδή χόρευε προκλητικά!

Βίντεο σοκ! Νεαρός σώζει σκύλο από βέβαιο πνιγμό!

α

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο, φαίνεται ένας νεαρός να σώζει έναν άτυχο σκύλο από βέβαιο πνιγμό!

Ο Τζόνι Μάθις, αφού στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε, πήρε το ασανσέρ να ανέβει στο διαμέρισμά του. Μόλις βγήκε από τον ανελκυστήρα συνάντησε μια κοπέλα μαζί με τον σκύλο της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ακόμα ένα σοκαριστικό βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, με έναν άνδρα που κοίταζε το κινητό και έπεσε στις γραμμές του τρένου!

Οπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, η κοπέλα μπαίνει στο ασανσέρ κρατώντας το λουρί, αλλά ο σκύλος μένει έξω, δεμένος. Ο άντρας, καταλαβαίνοντας τι θα συμβεί, αρπάζει τον σκύλο και προσπαθεί να του βγάλει το λουρί πριν αποβεί μοιραία για τη ζωή του. Τελικά, τα καταφέρνει και ο σκύλος σώζεται.