Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Σαχινίδης!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Σαχινίδης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας με την είδηση πώς πέθανε ο Κώστας Σαχινίδης!

Πρόκειται για τεράστια απώλεια. Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας κορυφαίος επιστήμονας.

Η είδηση του θανάτου του… προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον κόσμο των γραμμάτων.

Ο Κοινωνιολογίας Κώστας Σαχινίδης δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε πριν από λίγες ώρες εξαιτίας σοβαρών παθολογικών προβλημάτων.

Ακόμη μία τραγική απώλεια, μετά το θάνατο της Λιάνας Στεφανή.

Ο καθηγητής Κώστας Σαχινίδης γεννήθηκε το 1953 στη Γαλανόβρυση του Νομού Λάρισας.

Σπούδασε στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με έδρα την Αθήνα, όπου έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης (1976) και αργότερα τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Κοινωνιολογίας (1994).

Ο Κώστας Σαχινίδης ηταν συγγραφέας με πλούσιο και ποικίλο συγγραφικό έργο. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας, της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Θρήνος! Πέθανε ο Βασίλης Βεργέτης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την είδηση πως πέθανε ο αγαπημένος Βασίλης Βεργέτης!

Ο γνωστός έμπορος της Χαλκίδας Βασίλης Βεργέτης πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλευόταν, αφού είχε χτυπηθεί από την επάρατη ασθένεια.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών εμπορικό κατάστημα με ρουχισμό στην οδό Ερμού και είχε ενεργό ανάμειξη στα κοινά, συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Εύβοιας.

Επίσης, είχε διατελέσει νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν, ενώ είχε συμμετοχή και στα Διοικητικά Συμβούλια Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδας.

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση, μετά το θάνατο της Όλγας Ταμπουρή - Μπάμπαλη!

Πηγή: egnomi.gr

Θρήνος! Πέθανε ο Θεόδωρος Μπασιάς!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως πριν από λίγη ώρα πέθανε ο Θεόδωρος Μπασιάς!

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων η είδηση του θανάτου του Ταξίαρχου ε.α και βετεράνου της Εθνικής Αντίστασης Θεόδωρου Μπασιά, ο οποίος πέθανε στα 93 του χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Θεόδωρου Μπασιά, δήλωσε τα εξής:

«…..Με ιδιαίτερη θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Αντιστασιακού Θεόδωρου Μπασιά. Ενός συμπολίτη μας με σημαντική αντιστασιακή δράση, αλλά και συμμετοχή στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο εκλιπόντας είχε αναπτύξει σημαντική δράση ως στέλεχος στην Εθνική Αντίσταση, μέλος της ΕΟΚ, όπου και στη συνέχεια διετέλεσε πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μελών της στο Νομό Χανίων. Άλλος ένας θάνατος που συγκλόνισε, μετά και την είδηση του θανάτου του Γιώργου Ζήκα.