Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Το ακραίο φαινόμενο έρχεται τον Γενάρη! Η μεγάλη εισβολή...»

Βάλτε πετρέλαιο γιατί έρχεται ψύχος!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Το ακραίο φαινόμενο έρχεται τον Γενάρη! Η μεγάλη εισβολή...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Το ακραίο φαινόμενο έρχεται τον Γενάρη! Η μεγάλη εισβολή...» Τι θα έρθει και πότε;

Ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του:

Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ………. και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις,αυτές προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..

Παρακολουθούμε λοιπόν την εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες για τυχόν αλλαγές, καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στο facebook :SakisArnaoutoglouForecasts/

Για το δελτίο καιρού δείτε εδώ:

Να σας θυμίσουμε ότι έχει κάνει και δεύτερη πρόβλεψη για τον μήνα...

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Δεν θα υπάρξει καμία..." - Τι θα συμβεί σε 3 ημέρες από τώρα;

Τι θα γίνει σε 3 ημέρες από τώρα; Ο κορυφαίος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως
"δεν θα υπάρξει καμία ψυχρή εισβολή!"

Μέσα από την σελίδα του στο Facebook με ακόμα μια ανάρτηση ενημέρωσε το κοινό του για όσα θα έρθουν και ξεκαθάρισε το τοπίο για ακόμα μια φορά!

Δείτε την ανάρτησή του:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ!

Φίλες και φίλοι όπως έχω διαπιστώσει από τα μηνύματά που μου στέλνετε, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, έχουν πάρει μάλλον και πάλι ανεξέλεγκτη τροπή αυτά που λέγονται από κάποιους, αλλά κυρίως γράφονται στο διαδίκτυο όσον αφορά στον καιρό που θα επικρατήσει κυρίως τα Χριστουγεννα, αποπροσανατολιζοντας εντελώς τον κόσμο εδω και μέρες κάτι που φυσικά έχει και επιπτώσεις στον εσωτερικό τουρισμό!

Προς υπενθύμιση λοιπόν και όπως εχει επισημανθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μέσα από την ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ , τη σελίδα μου στο Facebook (υπάρχουν οι αναρτήσεις μου απο τις 8 Δεκέμβρη):

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα!!

Την Κυριακή αν και θα επικρατήσουν πολλοί ισχυροί άνέμοι (οπως γνωρίζετε από εδώ και την ΕΡΤ3 απο την περασμένη Τετάρτη) η θερμοκρασία οχι μονο δεν θα πέσει αλλά θα διατηθεί σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ!!

Σάκης Αρναούτογλου καιρός

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, βγήκε ένα έκτακτο δελτίο καιρού για χαλάζι! Ποιες περιοχές θα "χτυπηθούν";