Θρήνος! Πέθανε η Τερψιχόρη Παπαστεφάνου!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε η Τερψιχόρη Παπαστεφάνου!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε η αγαπημένη συνθέτρια Τερψιχόρη Παπαστεφάνου!

Η σπουδαία μαέστρος και ιδρύτρια της "Χορωδίας Τρικάλων" Τερψιχόρη Παπαστεφάνου έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει δημόσια δαπάνη από τον Δήμο Αμαρουσίου, το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και η ταφή στο νεκροταφείο Αμαρουσίου.

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση μετά το θάνατο της Μάρθας Μουχτάρογλου - Τσιμπουκάκη!

«Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τελευταίο ταξίδι της Τεψιχόρης Παπαστεφάνου. Η μεγάλη χορωδός και συνθέτρια, τίμησε στον ύψιστο βαθμό τη χορωδιακή μουσική στα Τρίκαλα, δημιουργώντας τη μυθική Καλλιτεχνική Χορωδία Τρικάλων.

Η Χορωδία συνέβαλε πολλαπλώς στην ανάδειξη, ενίσχυση και προώθηση της Μουσικής Παιδείας στα Τρίκαλα. Αποτέλεσε, επίσης, το έναυσμα για δημιουργικές ενασχολήσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας μας. Οι πολυποίκιλες συνεργασίες και οι κοινωνικές ανησυχίες που χαρακτήριζαν την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου, οι μουσικές δράσεις, οι αισθητικές επιδιώξεις και οι καλλιτεχνικές της καινοτομίες, δημιούργησαν μια ολόκληρη σχολή στη χορωδιακή».

Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Σαχινίδης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας με την είδηση πώς πέθανε ο Κώστας Σαχινίδης!

Πρόκειται για τεράστια απώλεια. Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας κορυφαίος επιστήμονας.

Η είδηση του θανάτου του… προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον κόσμο των γραμμάτων.

Ο Κοινωνιολογίας Κώστας Σαχινίδης δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε πριν από λίγες ώρες εξαιτίας σοβαρών παθολογικών προβλημάτων.

Ακόμη μία τραγική απώλεια, μετά το θάνατο της Λιάνας Στεφανή.

Ο καθηγητής Κώστας Σαχινίδης γεννήθηκε το 1953 στη Γαλανόβρυση του Νομού Λάρισας.

Σπούδασε στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με έδρα την Αθήνα, όπου έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης (1976) και αργότερα τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Κοινωνιολογίας (1994).

Ο Κώστας Σαχινίδης ηταν συγγραφέας με πλούσιο και ποικίλο συγγραφικό έργο. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας, της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Θρήνος! Πέθανε ο Βασίλης Βεργέτης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την είδηση πως πέθανε ο αγαπημένος Βασίλης Βεργέτης!

Ο γνωστός έμπορος της Χαλκίδας Βασίλης Βεργέτης πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλευόταν, αφού είχε χτυπηθεί από την επάρατη ασθένεια.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών εμπορικό κατάστημα με ρουχισμό στην οδό Ερμού και είχε ενεργό ανάμειξη στα κοινά, συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Εύβοιας.

Επίσης, είχε διατελέσει νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν, ενώ είχε συμμετοχή και στα Διοικητικά Συμβούλια Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδας.

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση, μετά το θάνατο της Όλγας Ταμπουρή - Μπάμπαλη!

Πηγή: egnomi.gr