Σοκ: Γυναίκα με δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στο πεζοδρόμιο!

Εικάζεται ότι βούτηξαν στο κενό

Σοκ: Γυναίκα με δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στο πεζοδρόμιο!

Σοκαριστικό περιστατικό με γυναίκα και δυο παιδιά που βρέθηκαν νεκροί στο πεζοδρόμιο.

Μια γυναίκα και δυο μικρά παιδιά βρέθηκαν νεκρά την ημέρα των Χριστουγέννων σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Βοστόνης, μπροστά σε πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων, ανακοίνωσαν οι αρχές, που θεωρούν πως τα τρία θύματα πιθανόν έχασαν τη ζωή τους αφού πήδηξαν από την ταράτσα του γκαράζ.

Ο αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης Βοστόνης Γουίλιαμ Γκρος δήλωσε χθες ότι οι αστυνομικοί λίγα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους για το τι συνέβη στη γυναίκα και τα δύο παιδιά, που σύμφωνα με τον ίδιο εντοπίστηκαν χωρίς ζωτικές ενδείξεις στο πεζοδρόμιο και ο θάνατός τους διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το εάν τα τρία θύματα μπορεί να πήδηξαν στο κενό, ο Γκρος απάντησε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, και σίγουρα δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε θα κάνουμε εικασίες».

Σε πλάνα από αέρος της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό και μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί διακρίνονται ερευνητές της αστυνομίας να στέκονται στην ταράτσα του κτιρίου γύρω από ένα μαύρο αυτοκίνητο τύπου SUV που έχει μείνει σταθμευμένο με τρεις πόρτες ανοικτές δίπλα στο τοιχίο που περιβάλει την ταράτσα του κτιρίου. Το σημείο γύρω από το αυτοκίνητο είχε αποκλειστεί με τη χαρακτηριστική κίτρινη κορδέλα που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να αποτρέπει την είσοδο σε τόπους εγκλημάτων.

Ο Γκρος δήλωσε ότι η αιτία και ο τρόπος θανάτου θα καθοριστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία ενώ η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως «έρευνα για θανάτους». Δεν έχουν εξακριβωθεί η ταυτότητα, η ηλικία και η σχέση των τριών θυμάτων, δήλωσε ο Γκρος, σημειώνοντας ότι οι αρχές εκτιμούν πως τα δύο παιδιά ήταν ηλικίας «ως πέντε ετών».

Εντωμεταξύ στο κενό έπεσε και χθες ένας νεαρός στο Ηράκλειο Κρήτης

protohtema.gr

Τουλάχιστον 5 νεκροί από καταιγίδα! Πού "χτύπησε" η φονική κακοκαιρία;

Στους 5 έχουν φτάσει τουλάχιστον οι νεκροί από ισχυρή καταιγίδα που "σάρωσε" με το πέρασμά της! Μάθετε αναλυτικά πού "χτύπησε" η φονική κακοκαιρία!

Θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές, που προκάλεσε η καταιγίδα Έλσα, έπληξαν την ιβηρική χερσόνησο τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια, στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ενώ οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν δρόμους εξαιτίας των πλημμυρών και ξεριζωμένων δεντρών. Σήμερα το πρωί, τα δρομολόγια των πλοίων μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας στη χερσόνησο του Γιβραλτάρ ανεστάλησαν.

Η Ισπανία, η Πορτογαλία και οι γαλλικές ακτές στον Ατλαντικό προετοιμάζονται για ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με την άφιξη το Σάββατο μιας νέας καταιγίδας, του Φαμπιάν.

Στην Πορτογαλία, ένας άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από την πτώση ενός δέντρου στην περιοχή Σετουμπάλ, σε απόσταση 50 χλμ νότια της Λισαβόνας και άλλος ένας έχασε τη ζωή του, όταν κατέρρευσε το σπίτι του στο Βιζέου, σε απόσταση 300 χλμ. βόρεια της Λισαβόνας.

Στην ίδια περιοχή, ένας τρίτος άνθρωπος αγνοείται και οι υπηρεσίες διάσωσης εκφράζουν φόβους ότι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού, ενώ οδηγούσε το τρακτέρ του σε ένα δρόμο που είχε πλημμυρίσει.

Ένας Ισπανός σκοτώθηκε υπό ανάλογες συνθήκες στην επαρχία Λεόν (βόρειοδυτικά), καθώς έπεσε σε χειμάρρους ενώ οδηγούσε το τρακτέρ του, σύμφωνα με τις περιφερειακές αρχές.

Άλλος ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε μια κατολίσθηση στα βουνά των Αστουριών, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπου καταγράφηκαν ριπές ανέμων ταχύτητας 160 χλμ/ώρα. Ένας ακόμη σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε τείχος σε ένα πάρκο στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

Η σχετική ηρεμία που διαπιστώνεται σήμερα αναμένεται να έχει σύντομη διάρκεια: η καταιγίδα Φαμπιάν θα πλήξει αύριο την Πορτογαλία, προκαλώντας νέες βροχοπτώσεις και ριπές ανέμου που θα μπορούσαν να φθάσουν τα 120 χλμ την ώρα στις ορεινές περιοχές.

Πηγή: protothema.gr