Σοκ στην Ρόδο: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας! Τι συνέβη;

Μεγάλος τρόμος!

Σοκ στην Ρόδο: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Ρόδο, με την είδηση πως μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πολυκατοικίας! Τι συνέβη ωστόσο και πως προέκυψε η πυρκαγιά;

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, στην αποθήκη της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Ε'!

Η φωτιά εξαπλώθηκε στον χώρο και επειδή η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, κλείνοντας την κυκλοφορία στον δρόμο, με την βοήθεια της αστυνομίας.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, με τους αρμόδιους αξιωματικούς του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς. ανέλαβαν τη σχετική έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια που ξέσπασε η πυρκαγιά καθώς επίσης και το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε.

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως πρόσφατα είχε ξεσπάσει και σε ξενοδοχείο φωτιά, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.


Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός σήμανε τo απόγευμα των Χριστουγέννων στην Πυροσβεστική, μετά από κλήση που δέχθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, ένας άτυχος άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του στην Αλεξανδρούπολη!

Η φωτιά ξέσπασε στην είσοδο διαμερίσματος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Άμεση Δράση. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 18.30, επί της οδού Προκοπίου Ικονίου και Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η Πυροσβεστική διεξάγει προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και η πιθανότητα του εμπρησμού.

Έκτακτο! Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Μεγάλη φωτιά καίει αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο, και οι πυροσβέστες προσπαθούν να την περιορίσουν!

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο Μποδοσάκειο στο Ηράκλειο.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε συνεργείο με μηχανάκια που βρίσκεται επί της οδού Γιαμαλάκη, ξέσπασε φωτιά, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε περίοικους και περαστικούς.

Στο κατάστημα επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ολόκληρη η περιοχή έχει τυλιχθεί σε πυκνούς καπνούς, λόγω των υλικών που καίγονται στο συνεργείο.

φωτιά κρήτη