Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης! Σε ποιο σημείο εντοπίστηκαν τα ίχνη της;

Ραγδαίες εξελίξεις!

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης! Σε ποιο σημείο εντοπίστηκαν τα ίχνη της;

Το θρίλερ συνεχίζεται με την εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι! Δεν θα πιστέψετε σε ποιο σημείο εντοπίστηκαν τα ίχνη της! Τι ανακοίνωσαν οι αρχές;

Ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά!

Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την επτάχρονη που εξαφανίστηκε στο Παγκράτι. Κορυφώνεται η αγωνία για την μικρή Valentine Ablavykaka, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια.

Ωστόσο, μαρτυρίες πολιτών στο Χαμόγελο του Παιδιού, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της εντόπισαν ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία.

Να θυμίσουμε επίσης πως πρόσφατα εξαφανίστηκαν δύο παιδιά στην Αττική!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Καλλιθέα

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καλλιθέας από την εξαφάνιση μιας 14χρονης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις «05/12/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Ντ., 14 ετών».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης χθες, 06/12/2019, το απόγευμα και όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: «προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Μαρία Ντ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Μια εξαφάνιση επίσης «πάγωσε» την Αγγελική Νικολούλη και σκόρπισε μυστήριο σε όλη την Ελλάδα!