Τροχαίο σοκ στην Κομοτηνή! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα!

Δυο νεκροί και 3 τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στην Κομοτηνή! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα!

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στην Κομοτηνή και προκάλεσε σοκ! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα και υπάρχουν δυο νεκροί!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου λίγο πριν την έξοδο του Ιάσμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους επιβάτες του ΙΧ και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.

Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος «έκλεισε» και σχηματίστηκε μία ουρά τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων. Επίσης, πριν λίγες ημέρες ακόμη ένα τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα στάθηκε αφορμή για να τραυματιστούν 3 άτομα!

Οι αστυνομικοί της τροχαίας προσπαθούν να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος με τη βοήθεια των αυτοπτών μαρτύρων που είδαν τη θανατηφόρα σύγκρουση των δύο οχημάτων.

τροχαίο Κομοτηνή

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Κομοτηνή! Νεκρός ο...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) σε τροχαίο δυστύχημα στην Κομοτηνή! Ποιος ήταν ο άτυχος που βρέθηκε νεκρός;

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το τροχαίο σημειώθηκε στο 572ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή της Κομοτηνής.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό ένα άτομο από Ι.Χ. το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

τροχαίο Κομοτηνή

Τροχαίο σοκ στην Φθιώτιδα! Αυτοκίνητο κόπηκε στα δυο και πήρε φωτιά!

Στην Φθιώτιδα συνέβη ένα τροχαίο που προκάλεσε σοκ με ένα αυτοκίνητο που κόπηκε στα δυο και στην συνέχεια πήρε φωτιά!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας, κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Συγικεκριμένα, ΙΧΕ εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πλάτανο και να κοπεί στα δύο! Το ένα κομμάτι πετάχτηκε στα χωράφια και το δεύτερο άρπαξε φωτιά!

Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, υπάρχει ένας νεκρός άνδρας και δύο τραυματίες (άνδρας - γυναίκα), που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την Αμφίκλεια, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Πηγή: protothema.gr