Σοκ στη Νέα Ιωνία: Άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στη Νέα Ιωνία, άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό;

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις 5.30 το πρωί στη συμβολή της Κύμης με την Κασταμονής!

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος που έγινε περίπου στις πεντέμισι το πρωί στη συμβολή των οδών Κύμης και Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στο φανάρι, με αποτέλεσμα να το «πετάξει» πολλά μέτρα μακριά. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ο επιβάτης του. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

Θυμίζουμε πως σοκαριστικό ήταν ακόμα ένα τροχαίο, αυτή τη φορά στον Κηφισό.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη! Νεκρός ο 49χρονος οδηγός!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη! Ο άτυχος 49χρονος οδηγός είναι νεκρός αφού χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Τραγωδία με θύμα έναν 49χρονο, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Θυμίζουμε πως χθες ακόμα ένα τροχαίο έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα με 3 τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

τροχαίο Θεσσαλονίκη

Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και άφησε πίσω του δύο νεκρούς! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα και άλλα τρία τραυματίστηκαν, στο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο, αυτή τη φορά στον Κηφισό.

Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα προσπαθώντας να αποφύγει τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή με την Τροχαία να παραμένει στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να γίνει αποκάθαρση του οδοστρώματος.

Πηγή: Thestival