Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Ανατίναξαν ΑΤΜ και έκλεψαν δύο κασετίνες με λεφτά!

Το μηχάνημα βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Ανατίναξαν ΑΤΜ και έκλεψαν δύο κασετίνες με λεφτά!

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ και έκλεψαν δύο κασετίνες με λεφτά! Το συγκεκριμένο μάλιστα, βρισκόταν δίπλα από σούπερ μάρκετ!

Τι συνέβη και τι ανακοίνωσαν οι αρχές για το περιστατικό;

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε τα ξημερώματα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τέσσερα άτομα ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σούπερ μάρκετ, στο 11ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου του σούπερ μάρκετ, πέρασαν στο εσωτερικό του καταστήματος και στη συνέχεια ανατίναξαν το ΑΤΜ. Πήραν δύο κασετίνες με χρήματα, επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και αποχώρησαν.

Ο φύλακας των καταστημάτων, που βρίσκονται στο σημείο, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πριν την άφιξη των περιπολικών.

Σοκ είχε υποστεί μέσα στην βδομάδα και τράπεζα, στην οποία ανατίναξαν ATM "βομβιστές"!

Πηγή: protothema.gr

Έκρηξη στην Αργυρούπολη! Έκλεψαν χιλιάδες ευρώ από ΑΤΜ!

Έκρηξη σημειώθηκε σε ΑΤΜ στην Αργυρούπολη, στην λεωφόρο Κύπρου, με τους δράστες να κλέβουν χιλιάδες ευρώ από το εσωτερικό του.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μεγάλες υλικές ζημίες στο τραπεζικό κατάστημα στην πρόσοψη του οποίου βρισκόταν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή ώστε το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς με τους κλέφτες να μπαίνουν στο υποκατάστημα και να παίρνουν με τα χέρια τα σκορπισμένα χαρτονομίσματα τα οποία εκτιμάται ότι ήταν 20.000 ευρώ. Θρίλερ στα Γλυκά Νερά! Έκρηξη σε βενζινάδικο!

Σοκ στα Βριλήσσια: Κλέφτες ανατίναξαν ΑΤΜ! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στα Βριλήσσια με την είδηση πως κλέφτες ανατίναξαν ΑΤΜ! Τι συνέβη;

Οι κλέφτες των ΑΤΜ «χτύπησαν» και πάλι με διπλό τρόπο τα ξημερώματα στα Βριλήσσια!

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών! Εκκενώνονται περιοχές!

Στις 04:15, οι άγνωστοι δράστες έπεσαν με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στην πρόσοψη της Τράπεζας Πειραιώς, στη λεωφόρο Πεντέλης 86-88, την οποία έριξαν και στη συνέχεια μέσα από τον προθάλαμο, ανατίναξαν δύο ΑΤΜ, άρπαξαν τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο ποσό και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Πηγή: protothema.gr