Σοκ στην Χαλκίδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Ήταν πατέρας 4 παιδιών!

Σοκ στην Χαλκίδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Χαλκίδα, με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο πατέρα τεσσάρων παιδιών;

Ο άτυχος άνθρωπος, βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου!

Ένας 47χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας στο δήμο της Χαλκίδας έχασε τη ζωή του περίπου στις επτά σήμερα το πρωί, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο χτύπησε την πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου όπου ο άτυχος άνθρωπος ήταν όρθιος, στη θέση του, πάνω στο αυτοκίνητο.
Το απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή και ο συνάδελφος του 47χρονου τραβούσε εκείνη την ώρα κάδο για να τον αδειάσουν.

Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης. Ο άτυχος υπάλληλος ήταν 47 ετών πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Να θυμίσουμε πως ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από λίγο καιρό με έναν άνδρα που κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του.

Πηγή: tvstar.gr

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε...

Θρίλερ επικρατεί στην Καλαμάτα, με την είδηση πως γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα στα αίματα! Τι λένε ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Ο 65χρονος γιατρός έμενε στην Αθήνα αλλά ειχε καταγωγή από την Καλαμάτα!

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Καλαματά με έναν 65χρονο γιατρό που ζούσε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα να βρίσκεται νεκρός το πρωί της Κυριακής σε σπίτι της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το tharosnews.gr o 65χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε «λίμνη» αίματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

Να θυμίσουμε πως ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από λίγο καιρό με έναν άνδρα που κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στα Ιωάννινα! Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα στα Ιωάννινα, αφού πριν από λίγη ώρα ένας άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Τον εντόπισε ο ίδιος του ο πατέρας!

Ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού του από τον πατέρα του, ο οποίος τον έψαχνε από το προηγούμενο βράδυ καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία ερεύνησε διεξοδικά τον χώρο. Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από λίγο καιρό με έναν άνδρα που κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του.

Οι αρχές αποκλείουν εγκληματική ενέργεια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του 37χρονου θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή που θα ακολουθήσει.