Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε για την κακοκαιρία "Ζηνοβία"! "Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά..."

Τι τον εξόργισε;

Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε για την κακοκαιρία

"Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια!" Ο Γιάννης Καλλιάνος, ξέσπασε για την κακοκαιρία "Ζηνοβία" και τον πανικό που επικράτησε χθες!

Για το χθεσινό «αλαλούμ» με την κακοκαιρία, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, μίλησε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ο μετεωρολόγος!

Ο κ. Καλλιάνος δημοσιοποίησε δυο εικόνες από δημοσιεύματα που φιλοξενούσαν τις προειδοποιήσεις του για την κακοκαιρία και για τις δύσκολες συνθήκες στην Αθηνών – Λαμίας. «Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!» ανέφερε ο κ. Καλλιάνος για την κακοκαιρία και προσέθεσε:


1ο δημοσίευμα: Πριν 3 μέρες
2ο δημοσίευμα: Πριν λίγο


Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά...

1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες 2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και...

Posted by Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos on Monday, December 30, 2019

Δείτε τι ακριβώς είχε πει όταν μας προιειδοποίησε για το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας «Ζηνοβίας»!

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Έρχεται η «Διδώ» το νέο κύμα κακοκαιρίας!

Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται και θα "χτυπήσει" τη χώρα, με το όνομα «Διδώ».

Ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο αυτό φαινόμενο ενώ αναφέρθηκε και στο πότε θα ξεκινήσει.

Για το καιρικό αυτό φαινόμενο προειδοποίησε και ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Πρόκειται για μια σοβαρή μεταβολή του καιρού από σήμερα το βράδυ, αρχής γενομένης από την Δυτική Ελλάδα με βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης και τοπικά λίγο πιο δυνατές και στην συνέχεια κατά την διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας».

Ενώ συνέχισε «Πρόκειται για μια διήμερη τουλάχιστον κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες».