Συναγερμός στην Πάτρα: Ενός έτους παιδί έχασε τις αισθήσεις του!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Συναγερμός στην Πάτρα: Ενός έτους παιδί έχασε τις αισθήσεις του!

Συναγερμός στην Πάτρα μετά από την είδηση ότι έχασε τις αισθήσεις του παιδί ενός έτους!

Αγώνας δρόμου για το πλήρωμα της Κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ Πάτρας και δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Τρίτης, Παραμονή Πρωτοχρονιάς για να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, παιδάκι που νωρίτερα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ενός έτους παιδί το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και συνοδεία της έγκυου μητέρας του, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Για την άμεση και ταχύτερη διακομιδή του επενέβησαν δυο ομάδες δικυκλιστών ΔΙ.ΑΣ. Η συνδρομή των Αστυνομικών σε συνδυασμό με την εμπειρία και τα γρήγορα αντανακλαστικά των διασωστών, είχαν ως αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ, το παιδί να εισαχθεί στο Καραμανδάνειο. Η απόσταση Καποδιστρίου και Κορίνθου μέχρι το παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα, διανύθηκε άμεσα.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του πλέον δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επίσης προκάλεσε φρίκη στην Πάτρα! Βρήκε νεκρό το σύζυγο της ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Συναγερμός στην Πάτρα! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα με την είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τις Αρχές να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία!

Νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι που διέμενε, εντοπίστηκε, μέσα σε λίμνη αίματος, ένας αλλοδαπός το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για άνδρα κουρδικής καταγαγωγής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας, που είχε επιχειρήσει.

Ο αλλοδαπός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την παροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο.

Ο Κούρδος διέμενε στην Πάτρα περίπου 20 χρόνια, ενώ οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν την πιθανότητα αυτοκτονίας.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ακόμα ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μυτηλήνη.