Προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αναμένεται να υπάρξει μια σκληρή "αναμέτρηση"»!

Δείτε αναλυτικά...

Προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αναμένεται να υπάρξει μια σκληρή

Προειδοποίησε μέσα από το Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών. «Αναμένεται να υπάρξει μια σκληρή "αναμέτρηση"», έγραψε μεταξύ άλλων.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ δίνει τις πρώτες πληροφορίες.

«Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά και καλά!

Πολλά τα ερωτήματά σας ακόμα και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, όσον αφορά στην νέα αλλαγή του καιρού που αναμένεται κυρίως από το μεσημέρι περίπου της ερχόμενης Κυριακής 5/1 και κυρίως τη Δευτέρα 6/1 για την οποία έκανα αναφορά χθες από εδώ!

Με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού χαμηλού της Κυριακής και της Δευτέρας 5-6 Ιανουαρίου, φαίνεται να διαφέρουν πολύ απο αυτά των τελευταίων ημερών καθώς κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να υπάρξει μια σκληρή "αναμέτρηση" μεταξύ πολύ ισχυρών αλλά ήπιων θερμοκρασιακά νοτιάδων αλλά και ψυχρών βοριάδων με νικητή ανάλογα με το γεωγραφικό διαμέρισμα που βρίσκεστε ή θα βρίσκεστε!

Oι προγνώσεις αναφορικά με την ένταση και την έκταση των καιρικών φαινομένων από το νέο αυτό βαρομετρικό χαμηλό από τις 5 Ιανουαρίου και μετά, καθώς και την μεγάλη πιθανότητα αξιόλογων χιονοπτώσεων στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας ακόμα και με πολύ χαμηλό υψόμετρο και αν και πότε αυτές θα φτάσουν ακόμα μέχρι και την πόλη της... Θεσσαλονίκης, είναι ακόμα σχετικά ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού.

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη μέσα από τη σελίδα μου στο facebook:

www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts

Για να μη χάνετε τον ....καιρό σας!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε.

Από πότε θα «μαλακώσουν» τα καιρικά φαινόμενα;

Προσοχή! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Σε 5 ημέρες θα "χτυπήσει" την Ελλάδα..."

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί μέσω μιας έκτακτης ανακοίνωσης! Προσοχή πολίτες! "Σε 5 ημέρες θα "χτυπήσει" την Ελλάδα η πρώτη ψυχρή εισβολή!"

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook έκανε την ανάρτηση πριν από 30 περίπου λεπτά!

Φίλες και φίλοι!

Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις,αυτές προς το παρόν
τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..

Παρακολουθούμε λοιπόν την εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες για τυχόν αλλαγές, καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στο
facebook :SakisArnaoutoglouForecasts/

Για το δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=nTdL1ueZav8
Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά; Δείτε την πρόβλεψη!