Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρό παιδί από πυρκαγιά σε κτίριο

Το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του ήταν 3 ή 4 ετών

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρό παιδί από πυρκαγιά σε κτίριο

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου με παιδί που βρέθηκε νεκρό από πυρκαγιά σε κτίριο.

Τραγωδία ασύλληπτων διαστάσεων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Πειραιά, καθώς σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οίκημα, εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε μόνο του το παιδί στο σπίτι και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, είναι προς το παρόν άγνωστες.

Το κτίριο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκεται στις οδούς Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εγκαταλελειμμένο και το είχαν καταλάβει περόπου 15 άτομα, πιθανόν τσιγγάνοι, οι οποίοι διέμεναν εκεί.

Μεγάλη "αναταραχή" είχε δημιουργηθεί και πρόσφατα όταν πήρε φωτιά γνωστό ξενοδοχείο!

protothema.gr

Κρήτη: Δυο διαμερίσματα τυλίχθηκαν στις φλόγες!

Δύο διαμερίσματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, στην Κρήτη προκαλώντας πανικό στους κατοίκους και της περιοχής!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες όταν μέσα σε λίγες ώρες δύο διαμερίσματα πήραν φωτιά σε περιοχές του Ηρακλείου.

Στην πρώτη περίπτωση, οι καπνοί σε ένα ισόγειο διαμέρισμα προκάλεσαν αναστάτωση στη Νέα Αλικαρνασό, ενώ η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα, σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική που με δύο οχήματα και πέντε υπαλλήλους κατάφερε να αντιμετωπίσει τα περιστατικά, χωρίς να απειληθούν γειτονικές οικίες. Και για τις δυο περιπτώσεις, προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Έκτακτο: Φωτιά τώρα σε κτίριο κοντά στην Πατησίων!

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο: Εν μέσω χιονιά ξέσπασε φωτιά στην Κεφαλονιά!

Έκτακτο έσκασε, καθώς εν μέσω χιονιά ξέσπασε φωτιά στην Κεφαλονιά και προκλήθηκε χαμός στην περιοχή! Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες!

Πυρκαγιά ξεσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε δασική έκταση στη περιοχή Πλατιές Κεφαλονιάς, από άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια!

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου που φθάνουν τα 9 μποφόρ δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών ενώ είναι δύσκολη η βοήθεια των εναέριων μέσων.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τις φλόγες κινδύνευσε εξοχικη κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενεργοποιηθεί εθελοντικοί σύλλογοι που συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.