Αυστραλία: Συγκινεί η νέα εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Ο «κροκοδειλάκιας» υποδέχεται στον ουρανό τα νεκρά ζώα!

Θλιβερό σκίτσο!

Αυστραλία: Συγκινεί η νέα εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Ο «κροκοδειλάκιας» υποδέχεται στον ουρανό τα νεκρά ζώα!

Συγκινεί η νέα εικόνα για τις φωτιές στην Αυστραλία! Στον ουρανό υποδέχεται τα νεκρά ζώα ο «κροκοδειλάκιας»! Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα συγκινητικό καρτούν που δείχνει τον Στιβ Έργουιν, τον γνωστό «κροκοδειλάκια» και φυσιοδίφη, να καλωσορίζει τα ζώα που έχασαν την ζωή τους στις πυρκαγιές της Αυστραλίας, στον ουρανό.

Η 22χρονη καλλιτέχνης Σάρνια Μαρ Στουρμ, μοιράστηκε το συγκινητικό σκίτσο στο Instagram την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αφορμή τα εκατομμύρια ζώα που έχουν χάσει την ζωή τους από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αυστραλία το τελευταίο διάστημα, με τον αριθμό των ζώων που πέθαναν να εκτιμάται ότι ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο.

Το σκίτσο που συγκινεί με τα νεκρά ζώα της Αυστραλίας

Το σκίτσο δείχνει τον διάσημο φυσιοδίφη και λάτρη των ζώων Στιβ Έργουιν να καλωσορίζει καγκουρό, κοάλα και άλλα άγρια ζώα της Αυστραλίας με ανοιχτές αγκάλες, λέγοντάς τους: «Μην ανησυχείτε παιδάκια! Θα σας φροντίσω». Μέχρι την Κυριακή, η ανάρτηση της νεαρής καλλιτέχνιδας είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να λένε ότι τους έχει συγκινήσει.

Feel free to share this but please give credit to my page! So... it’s sad to say that I’ve spent about 3 weeks or so on...

Posted by Sketchy Koala on Monday, December 30, 2019

«Κοίτα αυτό. Απλά κοίτα το. Δεν έχω λόγια, αλλά σίγουρα δάκρυσα. Τόσο οδυνηρό. Παρακαλώ οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει, να κάνει μία δωρεά» έγραψε ένας χρήστης στο Instagram, με μία άλλη να γράφει στο Facebook: «Ένα εκπληκτικά λυπηρό έργο που αντικατοπτρίζει τις πυρκαγιές που κατακαίουν την Αυστραλία. Πραγματικά με συγκίνησε αν σκεφτεί κανείς όλα τα ζώα που πέθαναν και που τώρα τα προσέχει ο Στιβ Έργουιν από τον ουρανό». Το σκίτσο τράβηξε ακόμη και την προσοχή της κόρης του Έργουιν, Μπίντι, που ευχαρίστησε την νεαρή καλλιτέχνη στα σχόλιά της.

Επίσης, εδώ μπορείς να δωρίσεις λεφτά για την μεγάλη καταστροφή στην Αυστραλία!

Πηγή: iefimerida.gr

Αυστραλία: Η συγκινητική στιγμή που πυροσβέστης σώζει ένα μωρό καγκουρό

Συγκινεί στην Αυστραλία η στιγμή που πυροσβέστης σώζει ένα μωρό καγκούρο.

Τη στιγμή που διασώζει ένα μωρό καγκουρό από την πύρινη λαίλαπα στην Αυστραλία κατέγραψε ένας πυροσβέστης.

Ο Σαμ ΜακΓκλον δημοσίευσε στο Instagram του βίντεο στο οποίο φαίνεται να αρπάζει ένα μωρό καγκουρό για να το σώσει από τις φωτιές, που συνεχίζουν να καίνε την Αυστραλία. Οι δορυφορικές εικόνες είναι αποκαρδιωτικές.

Μέσω Instagram, ο ΜακΓκλον κάνει έκκληση για δωρεές. «Η Αυστραλία καίγεται! 500 εκατ. ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους. Εσωσα ένα μωρό καγκουρό που ήταν μόνο του. Είναι αποκαρδιωτικό. 10 εκατ. εκτάρια έχουν καεί. Παρακαλώ διαδώστε. Παρακαλώ δωρίστε. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας», έγραψε.
Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη, καθώς η πανίδα της Αυστραλίας οδηγείται σε καταστροφή. Περίπου 500 εκατ. ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φωτιές. Οι εικόνες συγκλονίζουν, όπως αυτή ενός μικρού αγοριού που δίνει νερό σε καγκουρό. Πυροσβέστες και κάτοικοι των περιοχών προσπαθούν να σώσουν όσα ζώα μπορούν, ενώ μέσω διαδικτύου σταρς και influencers καλούν τον κόσμο να προχωρήσει σε δωρεές προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να καλύψουν ανάγκες της χώρας.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες έχουν εγκαταλείψει την πολιτεία της Βικτόρια στην Αυστραλία. Από τις φωτιές 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι συνθήκες γίνονται ανυπόφορες, καθώς η θερμοκρασία αγγίζει τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Συγκινεί η ιστορία 22χρονου κυνηγού που σώζει κοάλα από τις φλόγες στην Αυστραλία.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία ενός 22χρονου κυνηγού από την Αυστραλία που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τα κοάλα της περιοχής του, την ώρα που συγκλονίζει η είδηση για τον θάνατο μισό δισεκατομμυρίου ζώων από τις φωτιές.

Ο Patrick Boyle μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει τον ίδιο να έχει στην αγκαλιά του ένα κοάλα που κινδύνευε από τις φλόγες στο East Gippsland.

"Βρήκα ένα κοάλα και το πήγα κατ 'ευθείαν στο καταφύγιο της άγριας φύσης” είπε σε ειδησεογραφικό ιστότοπο της Νέας Ζηλανδίας. "Βρήκα πάνω από 10 που ήταν νεκρά και άλλα πέντε που είναι ζωντανά και υγιή προς το παρόν", συμπλήρωσε.

Ο 22χρονος Patrick είπε επίσης πως “είμαι απο τους τελευταίους ανθρώπους που θα περίμενε κανείς να βοηθήσει αυτά τα ζώα” και πρόσθεσε πως οι πολίτες αναλαμβάνουν πραγματική δράση.

Όσο για την απόφασή του να μείνει πίσω μετά το πέρασμα της φωτιάς από την πόλη του , είπε οτι δεν ήταν δύσκολη. “Καθένας κάνει ο,τι μπορεί για τον άλλον” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Patrick δεν είναι ο μόνος που έσωσε ζώα που κινδύνευαν απο τις φονικές πυρκαγιές. Χιλιάδες Αυστραλοί, που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και τα δάση να γίνονται αποκαΐδια, δεν ξεχνούν τα ζώα. Τρέχουν να τα σώσουν με όποιο μέσο μπορούν ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις τους δίνουν συμβουλές για το πώς να περιθάλψουν ένα τραυματισμένο ζώο.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει άρθρο του Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο, περίπου μισό δισεκατομμύριο ζώα στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας ενδέχεται να έχουν σκοτωθεί στις πυρκαγιές που μαίνονται από τον Σεπτέμβριο.

news247.gr