Λαμία: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Συναγερμός στις αρχές!

Λαμία: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Θρίλερ στη Λαμία με απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Λαμίας το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ενημερώθηκαν ότι σε κτίριο στο κέντρο της πόλης βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πτώμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πάνω από την πλατεία Λαού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πιθανότατα ανήκει σε τοξικομανή, ωστόσο λόγω της κατάστασης του πτώματος, δεν είναι εύκολη η αναγνώριση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Τραγωδία: Οκτώ νεκροί και 7 αγνοούμενοι από το ναυάγιο σκάφους! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως βρέθηκαν οκτώ νεκροί και 7 αγνοούμενοι έπειτα από ναυάγιο σκάφους! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες για το συμβάν;

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ναυάγιο ενός σκάφους που μετέφερε περίπου 15 μετανάστες, στα ανοιχτά των ακτών της Τουρκίας!

Την είδηση γνωστοποίησε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας. Το ναυτικό δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, σε απόσταση περίπου οκτώ χιλιομέτρων από την πόλη Φετιγιέ, στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Άνδρες του λιμενικού που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τα πτώματα πέντε ανδρών και τριών γυναικών. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η εθνικότητα των θυμάτων. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων επτά επιβατών, η τύχη των οποίων αγνοείται.

Ασύλληπτος θρήνος επικράτησε ωστόσο και με την είδηση πως βρέθηκαν πρόσφατα νεκροί σε ναυάγιο 62 μετανάστες!


Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Βουδαπέστη: Ανασύρθηκε νέο πτώμα από το ναυάγιο στον Δούναβη!

Η τραγωδία στην Βουδαπέστη συνεχίζεται αφού ανασύρθηκε νέο πτώμα από το ναυάγιο στον Δουναβη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκε το πτώμα ενός δωδέκατου Νοτιοκορεάτη τουρίστα

Μια εβδομάδα μετά το ναυάγιο στον Δούναβη και η ανάσυρση πτωμάτων συνεχίζεται. Εκτιμάται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 28 άνθρωποι έως τώρα.

Το πτώμα του Νοτιοκορεάτη βρέθηκε στον ποταμό αργά χθες, Τρίτη (04/06/19),σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Το σκάφος με την ονομασία Mermaid, στο οποίο επέβαιναν 33 νοτιοκορεάτες τουρίστες και δύο Ούγγροι, μέλη του πληρώματος, βυθίστηκε την περασμένη Τετάρτη αφού συγκρούστηκε με κρουαζιερόπλοιο στον ποταμό.

Επτά Κορεάτες επέζησαν, μέχρι στιγμής 12 έχουν βρεθεί νεκροί και άλλοι 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τα δύο μέλη του πληρώματος, εξακολουθούν να αγνοούνται.

«Η έρευνα συνεχίζεται σε ολόκληρο το νότιο τμήμα του Δούναβη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Νοτιοκορεατικές και ουγγρικές ομάδες έρευνας και διάσωσης έχουν δημιουργήσει βάσεις στις όχθες του ποταμού και στο κοντινό νησί Μάργκαρετ.

Μια κοινή ομάδα δυτών ερευνά το ναυάγιο κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η στάθμη του Δούναβη έχει ανέβει σημαντικά, αν και τα νερά υποχώρησαν αυτή την εβδομάδα καθώς ο καιρός βελτιώνεται, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Συνεργεία φέρνουν σήμερα στον ποταμό έναν τεράστιο γερανό για να συνδράμει στην ανέλκυση του ναυαγισμένου σκάφους, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Η Νότια Κορέα έχει ζητήσει από την Ουγγαρία να εξασφαλίσει ότι δεν θα απελευθερωθεί ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου, ένας 64χρονος Ουκρανός που έχει συλληφθεί και δεν έχει οριστεί ακόμη εγγύηση για την απελευθέρωσή του. Οι δικηγόροι του λένε πως ο καπετάνιος είναι συντετριμμένος απ' αυτό που συνέβη, όμως δεν έχει κάνει κανένα λάθος.

ναυάγιο

Δούναβη

Δούναβη