Θρίλερ: Δήμαρχος που αγνοούνταν 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Θρίλερ: Δήμαρχος που αγνοούνταν 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Θρίλερ με δήμαρχο που αγνοούνταν 1 χρόνo και βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα ποτάμι.

Θρίλερ στο Μεξικό καθώς νεκρός βρέθηκε ο δήμαρχος Ντανιέλ Εστέμπαν Γκονσάλες, που εξαφανίστηκε το 2018 με το πτώμα του να εντοπίζεται σε ποτάμι! Ενώ, σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλύμνου με καθηγητή να πέφτει νεκρός μέσα σε σχολείο!

Ο Γκονσάλες, μέλος του Κόμματος Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD, Κεντροαριστερά) εξελέγη δήμαρχος στην Κοτσοάπα στις εκλογές της 1ης Ιουλίου του 2018, αλλά εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Οι εκλογές του 2018 στο Μεξικό - έγιναν ταυτόχρονα δημοτικές, βουλευτικές και προεδρικές - είχαν αμαυρωθεί από κύμα βίας. Δολοφονήθηκαν πάνω από 130 πολιτικοί, κυρίως προερχόμενοι από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κως: Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι που αγνοούνταν μετά την σύγκρουση βάρκας με φουσκωτό λιμενικού!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω! Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι που αγνοούνταν μετά την σύγκρουση βάρκας με φουσκωτό λιμενικού!

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω με φουσκωτό του Λιμενικού να συγκρούεται με βάρκα γεμάτη μετανάστες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό λίγο πριν τις 10 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το ηλικίας περίπου 3 ετών αγόρι που βρέθηκε στη θάλασσα μετά τη σύγκρουση.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί ζωντανός ο δεύτερος από τους τρεις αγνοούμενους - ένας άνδρας 28 ετών - ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το Λιμενικό, η βάρκα με τους μετανάστες δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας με αποτέλεσμα οι χειριστές του φουσκωτού του ΛΣ που έκανε περιπολία να μην την αντιληφθούν και να επέλθει η σύγκρουση.

Από τη σύγκρουση τραυματιστηκαν 6 από τους μετανάστες και βρέθηκαν στο νερό τρία άτομα. Σημειώνεται ότι στη βάρκα επέβαιναν 34 άτομα.

Άμεσα στην περιοχή κλήθηκαν τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Όσοι περισυνελέχθηκαν μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του μοναδικού, πλέον, αγνοούμενου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών .

Πηγή: protothema.gr