Βίντεο σοκ: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου στο Ιράν!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή!

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου στο Ιράν!

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου στο Ιράν!

Τη συντριβή του αεροσκάφους Βoeing 737-800 της Ukraine International Airlines, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, κατέγραψε άλλη κάμερα ασφαλείας, με το σχετικό βίντεο να έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, διακρίνεται μια πολύ δυνατή λάμψη, ακούγεται η έκρηξη από την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος και το σημείο γεμίζει με τα φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Τα σενάρια για την πτώση του αεροσκάφους

Στο μεταξύ, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά για την αεροπορική τραγωδία με 176 νεκρούς στο Ιράν.

Ο γραμματέας του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας και άμυνας της Ουκρανίας Αλέξι Ντανίλοφ έγραψε στο Facebook ότι η έρευνα για την συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στην Τεχεράνη στρέφεται προς διάφορα σενάρια, ανάμεσά τους το ενδεχόμενο πλήγματος με αντιαεροπορικό πύραυλο, σύγκρουσης, έκρηξης στον κινητήρα ή και τρομοκρατικής ενέργειας με την πρόκληση έκρηξης στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Οι Ουκρανοί ερευνητές θέλουν να αναζητήσουν συντρίμμια ρωσικού πυραύλου κοντά στον τόπο της συντριβής, καθώς πληροφορίες για την ύπαρξή τους εμφανίσθηκαν στο Ιντερνετ, δηλώνει ο Αλέξι Ντανίλοφ, προσθέτοντας ότι στην έρευνα συμμετέχουν εμπειρογνώμονες που ερεύνησαν την κατάρριψη της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία το 2014.

Την ίδια ώρα στην εκδοχή της μηχανικής βλάβης επιμένει η Τεχεράνη.

Στην πρώτη έκθεση της επιτροπής διερεύνησης του αεροπορικού δυστύχηματος των Ιρανών αναφέρεται, όπως μεταδίδει το Reuters, ότι το αεροσκάφος της Ukraine International Airlines (UIA) είχε παρουσιάσει μηχανικό πρόβλημα πριν τη συντριβή.

Στην ίδια έκθεση προστίθεται, μάλιστα, ότι το αεροσκάφος επέστρεφε στο αεροδρόμιο «Ιμάμης Χομεϊνί» της Τεχεράνης από το οποίο είχε απογειωθεί.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε μια έντονη παραφιλολογία για τα αίτια της συντριβής που τροφοδοτήθηκε αφενός από το γεγονός ότι το αεροσκάφος ήταν μόλις τριών ετών και αφετέρου από το ότι ο πιλότος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου για βλάβη ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο. «Λάδι στη φωτιά» έριξε παράλληλα η Τεχεράνη η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει τα «μαύρα κουτιά» στην Boeing.

Πάντως, πέντε πηγές ασφαλείας, από Αμερική, Ευρώπη και Καναδά, τόνισαν στο Reuters πως το Boeing των ουκρανικών αερογραμμών έπεσε τελικά λόγω τεχνικού σφάλματος (απόδειξη η υπερθέρμανση της μηχανής, όπως ισχυρίζονται) και δεν καταρρίφθηκε.

protothema.gr

Θρήνος επικράτησε ωστόσο και με την είδηση πως βρέθηκε πρόσφατα νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός τραγουδιστής!

Αεροπορικό δυστύχημα Ιράν: Εικόνες - σοκ! Αυτή είναι η στιγμή που έγινε χίλια κομμάτια!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν! Δείτε την τραγική στιγμή που το αεροσκάφος έγινε χίλια κομμάτια, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο της συντριβής, όπου σκοτώθηκαν και οι 176 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους, το έδαφος διακρίνεται να φωτίζεται από μια έντονη λάμψη. Λίγο αργότερα μια τεράστια έκρηξη συγκλονίζει την περιοχή, καθώς ο ουρανός «βρέχει» φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing!

Το αεροσκάφος της Ukraine International Airlines (UIA) συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, χωρίς προηγουμένως ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του να εκπέμψουν σήμα κινδύνου ή να ζητήσουν βοήθεια από τα οικεία αεροδρόμια ή τις ιρανικές Αρχές.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι το αεροσκάφος ήταν τυλιγμένο στις φλόγες προτού καταπέσει στο έδαφος. Επιπλέον παρατήρησαν ότι κατά την πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκε μια τεράστια έκρηξη, πιθανότατα επειδή το αεροσκάφος ήταν γεμάτο με καύσιμα.

Η Τεχεράνη επιμένει ότι τη συντριβή προκάλεσε πιθανότατα κάποια μηχανική βλάβη. Από την πλευρά τους οι ουκρανικές Αρχές επισημαίνουν ότι πέραν της έκρηξης στον κινητήρα η έρευνα εξετάζει διάφορα σενάρια, όπως την κατάρριψη από αντιαεροπορικό πύραυλο, τη σύγκρουση, την τρομοκρατική ενέργεια. Ωστόσο, η αρχική εκτίμηση δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών είναι ότι το δυστύχημα δεν οφείλεται σε κατάρριψη.

Αεροπορικό δυστύχημα εικόνεςΑεροπορικό δυστύχημα στιγμή Αεροπορικό δυστύχημα κάηκε

Πηγή: iefimerida.gr