Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Σε 2 ημέρες έρχονται χιόνια!" - Καταφτάνει κακοκαιρία!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος αποκαλύπτει!

Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου:

"Σε 2 ημέρες έρχονται χιόνια!" - Καταφθάνει νέα κακοκαιρία σύμφωνα με την προειδοποίηση του κορυφαίου μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου!

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ έδωσε τα φώτα του και τις προβλέψεις του για τις ημέρες που ακολουθούν!

Από το Σάββατο, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα συννεφιασμένη περίοδος, ικανή την Κυριακή -κυρίως- να δώσει κάποια ασθενή φαινόμενα χιονοπτώσεων ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια Ελλάδα αυτή τη φορά, ενώ από την Τρίτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα απασχολήσει τα νότια και κεντρικά τμήματα της χώρας, με πιο αξιόλογα φαινόμενα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Εδώ και μέρες επίσης έχει μιλήσει για το ύπουλο φαινόμενο που καταφθάνει!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Προσοχή! Σε 4 μέρες ενισχυμένοι βοριάδες!" - Έκτακτη ανακοίνωση!

"Προσοχή σε 4 ημέρες από τώρα ενισχυμένοι θα είναι οι βοριάδες" - Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγες ώρες ο Σάκης Αρναούτογλου και προειδοποιεί τον κόσμο!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημερώνει καθημερινά το φανατικό κοινό του ο κορυφαίος μετεωρολόγος και πριν από 20 ώρες έκανε μια πρόβλεψη για τον καιρό την ημέρα των Θεοφανείων!

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!

Φίλες και φίλοι!
Όσοι έχετε προγραμματίσει ταξίδι με πλοίο στα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για ιδιαίτερα ενισχυμένους βοριάδες μετά το μεσημέρι της Κυριακής το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο και κατά τη διάρκεια των Θεοφανείων στο Αιγαίο όπου οι ριπές τους ανήμερα των Θεοφανείων εκεί ίσως ξεπεράσουν και τα 9-10 Μποφόρ κατά τόπους, ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια αλλά και αεροπορικές πτήσεις!
Σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι βοριάδες μετά το μεσημέρι της Τρίτης 7/1 .

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Σάκης Αρναούτογλου καιρός

Ωστόσο, δείτε και την σημερινή πρόβλεψη του καιρού αναλυτικά εδώ