Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Ραγδαίες εξελίξεις με το νεκρό ζευγάρι!

Τι αποκάλυψαν οι πληροφορίες;

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Ραγδαίες εξελίξεις με το νεκρό ζευγάρι!

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως ζευγάρι βρέθηκε νεκρό από αναθυμιάσεις στο Μεταξουργείο και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Τραγωδία με δύο γονείς νεκρούς, πιθανότητα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από σόμπα υγραερίου, την ώρα που τα τρία παιδιά τους κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ, στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς. Τα παιδιά, ηλικίας 11, 17 και 19 ετών, αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και όταν διαπίστωσαν ότι οι γονείς τους δεν είχαν τις αισθήσεις τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Θρήνος και με μια κοπέλα που ξάπλωσε επειδή είχε πονοκέφαλο και δεν σηκώθηκε ποτέ! Την βρήκε η μητέρα της νεκρή...


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τραγωδία στη Κομοτηνή: Ενα 4χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά

Τραγωδία συνέβη στην Κομοτηνή, όπου ένα 4χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά.

Τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα με φωτιά που ξέσπασε σε καταυλισμό στην Κομοτηνή.

Η φωτιά ξέσπασε σε μία πρόχειρη κατασκευή που βρίσκεται στην οδό Ομήρου, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο οίκημα βρίσκονταν μια οικογένεια με επτά παιδιά, η οποία πρόλαβε και βγήκε εκτός, με εξαίρεση ένα 4χρονο κοριτσάκι που δεν τα κατάφερε.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με 5 οχήματα και 11 πυροσβέστες, όπου κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, αλλά η κατασκευή είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Κατά την προσπάθεια κατάσβεσης, βρήκαν εντός του χώρου το 4χρονο παιδί, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1215419441187565570?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1215419441187565570&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fkomotini-paidi-pethane-meta-apo-fotia-se-kataylismo[/OEmbed