Κουκάκι: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να ήταν ο συντονιστής και κόρη γνωστού ηθοποιού!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Κουκάκι: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να ήταν ο συντονιστής και κόρη γνωστού ηθοποιού!

Νέες επιθέσεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Κουκάκι! Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να ήταν ο συντονιστής και κόρη γνωστού ηθοποιού!

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.

Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου τα υπόλοιπα οκτώ.

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα
Νωρίτερα ήρθαν στο «φως» νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους αντιεξουσιαστές να βρίσκονται στις ταράτσες των κτηρίων που ανακατέλαβαν στο Κουκάκι.

Οι κουκουλοφόροι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είχαν προετοιμαστεί για την επίθεση που ακολούθησε στις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο.

Είχαν ανεβάσει στις ταράτσες πέτρες, ξύλα και μπογιές, και είχαν δημιουργήσει -με έπιπλα κι άλλα αντικείμενα- τα «πολεμοφόδιά» τους. Λίγο αργότερα τα έριξαν στους αστυνομικούς, που προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης των κτηρίων.

Θυμίζουμε πως η επιχείρηση της Αστυνομίας στέφθηκε με επιτυχία, με το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στο ΑΤ Ζωγράφου.

Πηγή: cnn.gr

Χάος στο Κουκάκι! Επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς! Οι εικόνες σοκάρουν!

Κανονικό χάος επικρατεί στο Κουκάκι μετά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την εκκένωση σε κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη! Όπως αποκαλύπτουν οι σοκαριστικές φωτογραφίες οι αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες και "σκόρπισαν" τον πανικό.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία οι καταληψίες πέταξαν κατά των αστυνομικών καρέκλες, μπογιές, πυροσβεστήρες, διάφορα έπιπλα, ξύλα και πέτρες!

Όσον αφορά τις… παγίδες των καταληψιών, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο κτίριο δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς εντόπισαν παγίδες με καρφιά και βίδες, προφανώς σε μια προσπάθεια των καταληψιών να αποτρέψουν την εκκένωση της κατάληψης.

Κουκάκι επίθεση Κουκάκι πέτρες Κουκάκι αστυνομικοί

Εκσφενδόνιζαν ξύλα, καρέκλες και… πυροσβεστήρες

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο υπό κατάληψη κτίριο της Ματρόζου δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους καταληψίες του κτιρίου, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πέτρες, ξύλα, καρέκλες, πυροσβεστήρες, μεταλλικά κ.α. αντικείμενα.

Το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται και πάλι σε μεγάλη ένταση λίγο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη!


Πηγή: iefimerida.gr