Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: "Ραγίζουν" καρδιές οι γονείς της! «Με το μαχαίρι στο λαιμό...»!

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις τους!

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη:

Πανικός έγινε σήμερα στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, με τους γονείς της να "ραγίζουν" καρδιές με τις καταθέσεις τους! Μάλιστα ο πατέρας της ξέσπασε και απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους είπε: «Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε»!

Η δίκη για την αδικοχαμένη φοιτήτρια δε θα μπορούσε παρά να είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να ξεσπά απέναντι στους κατηγορούμενους:

«Δεν ντρέπεστε λίγο, για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στον λαιμό τη βιάσατε... Το κορίτσι μας ήταν το "τυχερό". Αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι». Αυτό ανέφερε ο πατέρας της Ελένης απευθυνόμενος στους δυο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της κόρης του. Ο κ. Ιωαν. Τοπαλούδης ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση των κατηγορουμένων ότι αρνούνται την κατηγορία του βιασμού.

Στη δίκη εμφανίστηκε και η μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία έσπευσε να αγκαλιάσει την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Νωρίτερα και μέσω του συνηγόρου του, ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στη δολοφονία. Ο συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών ενώπιον του δικαστηρίου.

Η οικογένεια της Τοπαλούδη, δια του Αλέξη Κούγια χαρακτήρισε προκλητική την άρνηση των κατηγορουμένων.

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για θηριωδία και στυγνό έγκλημα από τους δυο κατηγορουμένους, ώστε η 21χρονη φοιτήτρια να μην τους καταγγείλει για τον ομαδικό βιασμό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ζητούν από την πρώτη στιγμή απόδοση δικαιοσύνης χωρίς επιείκεια για τους δράστες της δολοφονίας της κόρης τους. Στην ακροαματική διαδικασία αναμένεται να καταθέσουν περί τους δέκα μάρτυρες και ως εκ τούτου θεωρείται βέβαιο ότι θα απαιτηθούν περισσότερες από μια συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεκίνησε η δίκη! Σπάραξε η μητέρα της - «Δολοφόνοι, θα σας πάρω την ψυχή»!

Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Από το πρώτο λεπτό η μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε λέγοντας «Δολοφόνοι, θα σας πάρω την ψυχή»».

Οι γονείς της ήρθαν αντιμέτωποι με τους δυο νεαρούς που τον Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο φέρεται πως την βίασαν και στην συνέχεια την δολοφόνησαν.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό όταν η μητέρα της σπάραξε βλέποντας τους κατηγορούμενους με τον σύζυγο της να προσπαθεί να την συγκρατήσει, ενώ στην συνέχεια την έβγαλαν έξω από την δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει. «Δολοφόνοι! Καταστρέψατε τη ζωή μου! Δεν θέλω να τους βλέπω! Θα σας πάρω την ψυχή», φαίνεται πως είπε.

Με την είσοδο του στο δικαστήριο, ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, έκανε λόγο για «τραγωδία πρωτοφανή για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά».

Περισσότερες εξελίξεις σε λίγο για την τραγωδία που οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος.