Σάκης Αρναούτογλου: Για 4 μέρες ανάστατος ο καιρός! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει";

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος προειδοποιεί!

Σάκης Αρναούτογλου: Για 4 μέρες ανάστατος ο καιρός! Ποιες περιοχές θα

Για 4 ημέρες ανάστατος θα είναι ο καιρός, επιλεκτικά όμως, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκης Αρναούτογλου! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία;

«Βαρετοκαιρία» στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, κακοκαιρία στη νότια Ελλάδα από σήμερα και μέχρι την Κυριακή. Ποιες περιοχές θα πληγούν και τι φαινόμενα θα έχουν; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως την Κυριακή.

Κρήτη, Εύβοια, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Αττική φαίνεται πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν την... τιμητική τους, αφού στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως δεν διαφαίνεται κάποια σημαντική αλλαγή για τις επόμενες 5-10 ημέρες για τη βόρεια Ελλάδα που διανύει μια ιδιαίτερα παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι και την Κυριακή:

Τι θα συμβεί τέλη Γενάρη; Το ύπουλο φαινόμενο που καταφθάνει!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Προσοχή! Σε 4 μέρες ενισχυμένοι βοριάδες!" - Έκτακτη ανακοίνωση!

"Προσοχή σε 4 ημέρες από τώρα ενισχυμένοι θα είναι οι βοριάδες" - Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγες ώρες ο Σάκης Αρναούτογλου και προειδοποιεί τον κόσμο!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημερώνει καθημερινά το φανατικό κοινό του ο κορυφαίος μετεωρολόγος και πριν από 20 ώρες έκανε μια πρόβλεψη για τον καιρό την ημέρα των Θεοφανείων!

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!

Φίλες και φίλοι!
Όσοι έχετε προγραμματίσει ταξίδι με πλοίο στα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για ιδιαίτερα ενισχυμένους βοριάδες μετά το μεσημέρι της Κυριακής το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο και κατά τη διάρκεια των Θεοφανείων στο Αιγαίο όπου οι ριπές τους ανήμερα των Θεοφανείων εκεί ίσως ξεπεράσουν και τα 9-10 Μποφόρ κατά τόπους, ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια αλλά και αεροπορικές πτήσεις!
Σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι βοριάδες μετά το μεσημέρι της Τρίτης 7/1 .

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Σάκης Αρναούτογλου καιρός

Ωστόσο, δείτε και την σημερινή πρόβλεψη του καιρού αναλυτικά εδώ